NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

Medewerker onderwijs

Medewerkers

Studeer jij nog? Ben je een net afgestudeerde young professional? Ben jij de professional die al werkt, maar denk je aan een geheel nieuwe werkomgeving (de zogenaamde zij-instromer)? Werk je tijdelijk niet, maar wil je wel weer graag als professional aan de slag?

Via NuFlex kun je werkervaring opdoen binnen het Onderwijs. Wij bieden diverse functies aan als studie gerelateerde bijbaan, op projectbasis, in een tijdelijke rol en vanuit een vaste betrekking.


Kansen

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met verscheidene Onderwijsinstellingen (Primair, Voortgezet en Beroeps) aan de kansen binnen het Onderwijs. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een nieuwe, lokale en innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een organisatie die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar doelgroep en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een organisatie zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!


Unieke formule

NuFlex vangt per direct, op een unieke manier, wisselingen in de werkdruk op. Dat doen wij door vanuit een partnership met onze opdrachtgevers en medewerkers een flexibele schil te creëren. Een schil waaruit wij per direct aan de vraag naar inzetbare krachten kunnen voldoen. Dit is per uur mogelijk en bovendien in de avonduren en het weekend. Daarnaast zien wij ook opdrachten langskomen voor een langere tijdsduur en zelfs vaste aanstellingen.

NuFlex kiest hierbij voor een eenduidige en no-nonsense aanpak zonder ingewikkelde contracten, waar de nadruk ligt op gezamenlijk. Gezamenlijk vanuit het partnership en gezamenlijk door onze samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. En jou als medewerker mee te nemen in je ontdekkingstocht of (vervolg)carrière.

Wij zien ons daarin een brugfunctie hebben tussen jou en de school. De keuze om te werken binnen het Onderwijs is immers niet altijd vanzelfsprekend. Via NuFlex kun je een kijkje kunnen nemen in deze wellicht nieuwe werkomgeving en bestaat de kans verbonden te blijven aan de betreffende school in het bijzonder of het Onderwijs in het algemeen. Parallel aan je werkzaamheden faciliteert NuFlex jou in een ontwikkeltraject. Wij vormen al onze medewerkers door een intensieve samenwerking met de Hostmanship Group. NuFlex is de enige organisatie in haar soort die werkt met medewerkers die zijn opgeleid vanuit de Hostmanship-methode. Tijdens de werkzaamheden voor NuFlex blijft de Hostmanship Group je fysiek trainen middels workshops, scholing, intervisie en (groeps)coaching. Tevens is er de optie om naast je werkzaamheden een opleiding te volgen om zo bijvoorbeeld je Onderwijsbevoegdheid te halen. Daarnaast is er voor iedere medewerker een digitaal platform (e-learning) van Teachers Channel beschikbaar. Hier worden trainingen op maat gevolgd en vindt 360-graden feedback plaats. NuFlex leidt alle medewerkers ook bewust breder op, zoals standaard kennis van en ervaring met relevante ICT-vraagstukken. Hiermee kan jij als NuFlex’er te allen tijde de opdrachtgever bijstaan vanuit functioneel beheer en ICT-support. Nadat je een gedegen vooropleiding hebt ontvangen van onze partners, kun je als student, young professional, of professional aan de slag bij onze opdrachtgevers.Ga naar vacatures

Aanmelden