NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

NuFlex vangt per direct
Wisselingen in de werkdruk op!

Onze ambassadeurs

Wij beseffen dat je als jonge en innovatieve speler nieuwe concepten niet alleen bedenkt en opzet. Om de opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden en de medewerkers mee te nemen in een ontwikkeltraject, hebben wij anderen nodig die hun eigen expertise inbrengen. Naast de partners waarmee wij dagelijks optrekken, werken wij met ambassadeurs. Dit zijn mensen die vaak nog zelf werkzaam zijn in het Onderwijs of bij de Overheid en NuFlex een warm hart toedragen. Zij geloven in het concept. Vanuit hun ervaring en betrokkenheid met het werkveld zijn ook zij ervan overtuigd dat een organisatie die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar doelgroep. De ambassadeurs willen de mensen die wellicht niet meteen voor het Onderwijs of de Overheid kiezen laten zien wat voor een dynamische werkvelden het zijn. Zij helpen ons bij de verwezenlijking van onze doelen. De ambassadeurs leggen waar mogelijk verbinding, adviseren en bepalen mede de koers van NuFlex.

Mijn naam is Sophie de Boer


Mijn thuis

In het Onderwijs heb ik een lange staat van dienst. Van docent Frans en Engels tot schoolleider en bestuurder. En bij alles wat ik gedaan heb, dacht ik altijd: “Als mijn eigen kinderen in de klas zouden zitten, zouden ze hier dan iets aan hebben?” Ondertussen heb ik vier kleinkinderen en stel ik mij nog steeds dezelfde vraag.

Mijn talent

Als schoolleider en als bestuurder heb ik mij onder andere beziggehouden met strategisch HRM. Het is altijd lastig geweest om scholen te voorzien van voldoende en goed personeel, omdat de functies in het Onderwijs zo specifiek zijn en bovendien gebonden aan bevoegdheden. Toch kan er flexibiliteit gecreëerd worden door functies en taken te differentiëren en vervolgens goed te selecteren op eigenschappen die voor het Onderwijs van belang zijn: leerling-gerichtheid, van aanpakken weten en kunnen samenwerken.

Mijn overtuiging

NuFlex kan scholen goed helpen door studenten en (young) professionals in te schakelen daar waar het kan. In recente Onderwijs-arbeidsmarktprojecten is hiermee ervaring opgedaan en deze was verrassend positief! Studenten zijn, mits goed voorbereid, in staat om de school werk uit handen te nemen zonder dat de school zich vastlegt aan langdurige verplichtingen. Dat helpt nu eens echt!


Mijn lijfspreuk

“It’s not how the wind blows, but how the captain sets his sails.”


Mijn naam is Léon Evers


Mijn thuis:

Ik ben Léon Evers, gehuwd, vader van een zoon en een dochter.

Mijn talent:

Sinds 1 oktober 1971 ben ik ambtenaar van de burgerlijke stand bij de Roermond, bestuurslid van de NVVB, docent (internationaal) personen- en familierecht en kiesrecht voor burgerzaken.
Ik ben auteur van een kennisbank voor burgerzaken en bewerker van het handboek "Inleiding tot de burgerlijke stand” (Kampers). Mijn werk is mijn hobby. Ik ga graag met mensen om en persoonlijk contact met de burger vind ik heel belangrijk.

Mijn overtuiging

De afdeling Burgerzaken binnen de gemeente is al jaren in beweging. Andere manier van werken, andere manier van omgaan met de inwoner en veel meer digitaal.
Gemeenten hebben behoefte aan medewerkers die zij flexibel kunnen inzetten. Een vaste staf medewerkers die iedere dag aanwezig is verdwijnt meer en meer uit beeld, vaak noodgedwongen door bezuinigingen.
NuFlex kan in die behoefte voorzien door op afroep en in samenwerking goed opgeleide medewerkers in te zetten, medewerkers die nieuwsgierig zijn naar het werkveld met een open- en dienstverlenende blik. Dit voor korte of lange(re) duur.

Lijfspreuk:

"Het is mijn volle overtuiging dat de burger geen digitaal bestand is dat in 'een cloud' hangt, maar het is een mens van vlees en bloed. Daarom mag de overheid zich niet verschuilen achter een muur van websites en digitale formulieren, maar moeten gemeenten persoonlijk contact met de burger blijven onderhouden."