NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

NuFlex vangt per direct
wisselingen in de werkdruk op!

Het team

NuFlex bestaat uit een gepassioneerd en energiek team. Wij zijn geen koude verkopers, maar een team dat vanuit verbinding meedenkt. We weten te adviseren en de vraagstukken van onze medewerkers en opdrachtgevers in een groter geheel te plaatsen en in de eigen (organisatie)context te bezien. Dat doen we enerzijds vanuit onze eigen ervaring en betrokkenheid met het Onderwijs en de Overheid. En anderzijds vanuit oog hebben voor het proces van zelfontwikkeling van de NuFlex’ers. De overtuiging dat ieder mens beschikt over talenten bepaalt onze werkwijze. Blijven leren en jezelf ontwikkelen staan centraal binnen NuFlex.

Van origine zijn we binnen NuFlex niet allemaal de ondernemer; wat we wel proberen is om te ondernemen en dat op een geheel andere wijze dan de huidige partijen. Dat maakt dat we een open houding hebben, aanspreekbaar en innovatief zijn en met nieuwsgierigheid en oprechte belangstelling naar de wereld om ons heen kijken. Samen met onze partners en ambassadeurs brengen wij – met een lach en af en toe met een traan – voor onze medewerkers en opdrachtgevers een startende organisatie groot die samen het verschil maakt.

Mijn naam is Louis Braam


OVER LOUIS BRAAM

Na een carriere in het onderwijs heb ik aantal Jaren geleden de stap gezet om vanuit NuFlex talenten te verbinden aan organisaties binnen vooral de publieke sector. Vanuit de kennis en ervaring opgebouwd in de loop der Jaren wil ik graag vanuit verbinding en bezieling samen met u aan de slag. Graag word ik uitgedaagd het beste in mensen naar boven te halen. Als directeur van NuFlex vind ik het belangrijk te werken vanuit een partnership. Samen overtuigd zijn van het resultaat dat we willen bereiken en het pad waarlangs we willen lopen. Weg van de gebaande paden en bereid een ontdekkingstocht te beginnen, kenmerkt voor mij een succesvolle samenwerking.

DRIJFVEREN

Warm word ik als ik ontwikkeling zie bij mensen en in organisaties. Samen er voor zorgen dat talenten de ruimte krijgen en zich verbinden aan organisaties en de mooie dingen die ze doen. Belangrijk vind ik te erkennen dat ieder mens talenten heeft en zich kan ontwikkelen: “Laat je verassen!”.

TALENT

Mijn talent is om uit oprechte interesse en verbazing samen met u te ontdekken hoe we organisaties mooier kunnen maken. Het gaat daarbij altijd om de mens! Ik ben een verbinder die snel begrijpt welke behoeftes er zijn bij u, bij uw medewerkers en als we samen tot een beeld zijn gekomen hoe we succesvol kunnen zijn, concreet aan de slag te gaan. Doen is voor mij de weg. Vaak word ik omschreven als visionair: ik ben goed in staat te ondersteunen in processen die gericht zijn op werkelijke verandering.

Mijn naam is Roan Borhem


Mijn thuis

Vijf jaar geleden ben ik bewust vanuit het ouderlijk nest in Amsterdam naar Wilnis verhuisd. Dit om in een rustige en vooral meer groene omgeving te wonen. Vanuit de volle en vaak lange werkdagen vind ik het heerlijk om
‘s avonds een wandeling te maken in de omgeving, of om de sportschool op te zoeken. Ik ga graag naar muziekconcerten en lees in het weekend met plezier de krant met een kop thee erbij. Ondanks de rustige omgeving heb ikzelf een bijna onuitputtelijke bron van energie in mij. Altijd ben ik wel met werk bezig en zoek voor NuFlex nieuwe mogelijkheden. Het is mijn grote droom om in de toekomst een eigen Grand Café te hebben op een centrale plek in een grote stad.

Mijn talent

Ik geniet ervan om met mensen in dialoog te gaan. Of het nu gaat over politiek, duurzaamheid, ondernemen, of zwaar inhoudelijk kost…ik praat mee en heb over het algemeen een mening. Vanuit oprechte interesse wil ik altijd meer over de ander te weten te komen en zal dan ook verscheidene (persoonlijke) vragen stellen. Ik ben iemand die vrolijk en opgewekt is en dit ook graag in het team en binnen NuFlex terugziet. Het is mijn absolute overtuiging dat je vanuit verbinding mensen meekrijgt in je enthousiasme, zij zich betrokken voelen en met je willen samenwerken. Op welk gebied dat dan ook is. Waar ik niet van hou is in onmogelijkheden denken; er is altijd wel een weg of te creëren pad. Het is mijn grote uitdaging om te delegeren en zaken aan anderen over te laten.

Mijn overtuiging

Ik zie bij vrijwel alle organisaties een kwalitatieve en flexibele kans. Het is mijn overtuiging dat een organisatie die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit biedt aan zowel haar doelgroep als aan de eigen collega’s. Dat maakt vervolgens dat organisaties midden in de samenleving staan, voldoen aan de vraag van morgen en plaats creëren aan bevlogen professionals. Samenwerken is hierin het toverwoord. Je kunt als organisatie binnen deze markt niet meer alleen optrekken. De nadruk bij NuFlex ligt op gezamenlijk. Gezamenlijk met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je als student of net-afgestudeerde vaak niet weet welke kant je op kunt en vooral wat je wil gaan doen. Ik wil deze mensen met NuFlex de kans bieden om hierin duidelijkheid te krijgen. Zowel door mijn eigen ervaring te delen, als hen een prachtige werkomgeving te bieden bij onze opdrachtgevers. Als dit lukt, dan kan ik over tien jaar positief terugkijken op het neerzetten van NuFlex. Ik wil de NuFlex-steen als een golf laten landen in de markt en dat deze golf steeds groter wordt.

Mijn lijfspreuk

“Zeil op de wind van vandaag, want die van gister brengt je niet vooruit en die van morgen blijft misschien wel uit.”


Mijn naam is Jelmer Janssen


Over Jelmer Janssen

Mijn doel, het verbeteren van het bewegingsonderwijs heb ik vervolgens bereikt door andere docenten te inspireren en te begeleiden. Door mijn huidige rol, waarin ik Young Professional begeleid in hun ontwikkeling, kan ik niet alleen het bewegingsonderwijs verbeteren maar het onderwijs in de breedste zin.

Drijfveren

Mensen meenemen in hun ontwikkeling heeft mij van jongs af aan geboeid, wat is er mooier dan mensen te zien groeien. Mensen in ‘de zone van naaste ontwikkeling’ ondersteunen levert verbluffende resultaten op. Deze zone heb ik voorheen bij mijn leerlingen toegepast en nu juist bij de Young Professionals. Wat vandaag alleen samen lukt, lukt morgen alleen. Hiermee benutten we het talent optimaal.

TALENT

Ik heb een groot empatisch vermogen, op een rustige manier maak ik mensen bewust van keuzes die ze maken of juist moeten gaan maken. Vanuit een helicopterview overzie ik snel de situatie, nu jij nog!