NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

NuFlex vangt per direct
Wisselingen in de werkdruk op!

Onze nieuwe kijk op kwaliteit en flexibele arbeid

NuFlex is een jonge, innovatieve onderneming waar talent, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij zetten vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid.

NuFlex speelt in op de veranderende rol van onze opdrachtgevers door een onderscheidende invulling te geven aan drie kernbegrippen die tot gezamenlijk succes leiden: kwaliteit, innovatie en samenwerkingsverbanden.


Flexibele schil

Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Op die momenten zijn er extra handen nodig. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij een flexibele schil waarop te allen tijde direct een beroep kan worden gedaan. Er ontstaat zo een netwerk van NuFlex’ers die ad hoc, per uur en ook ’s avonds en in het weekend inzetbaar zijn. Dat maakt het verschil en is tegelijkertijd onze kracht: onmiddellijk kunnen reageren op een ontstane situatie zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen! Opdrachtgevers kunnen ons op ieder moment bellen, waarna binnen een aantal uren een talent aanwezig is die de organisatie kent en zodoende meteen kan in- en toevoegen.

Onze studenten zijn bezig met hun HBO- of WO-opleiding en wij bieden hen studie gerelateerde werkervaring aan. Hierdoor wordt al tijdens hun opleiding aansluiting gevonden tussen theorie en praktijk en krijgen zij de kans om in een vroeg stadium binnen organisaties ervaring op te doen, waar zij na hun studie aan de slag kunnen. Onze young professionals bieden wij na het afronden van hun studie de kickstart van hun carrière aan. De professionals en zij-instromers nemen wij mij in nieuwe kansen en werkomgevingen om hun loopbaan te vervolgen. Het inzetten van deze talenten binnen een organisatie betekent dat hen de mogelijkheid wordt geboden een kijkje in een (nieuwe) werkomgeving te nemen en dat ze taken uitvoeren die wellicht anders zouden blijven liggen. Daarnaast kunnen ze de vaste medewerkers ontlasten en acute druk opvangen. Het Onderwijs en de Overheid krijgen de kans nieuwe gezichten te leren kennen en waar mogelijk hen aan de eigen organisatie te binden.


Vanuit ervaring verbinden

Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers en medewerkers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.