NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

Vacatures Overheid

Recruiter

Standplaats: Maarssen - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Word jij onze nieuwe collega binnen NuFlex? Het bedrijf dat iedere medewerker in zijn kracht zet op basis van aanwezige drijfveren, talenten en competenties? NuFlex biedt nu de kans om onze interne organisatie te versteken, zodat wij op een nog betere manier vraag en aanbod op de arbeidsmarkt kunnen matchen. 

 

Als recruiter van NuFlex ben je verantwoordelijk voor het vinden en aannemen van nieuwe collega’s voor onze opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met het interne team en bent samen met hun verantwoordelijk voor jullie regio. Jij bent als recruiter verantwoordelijk voor het werven van professionals, je schrijft aantrekkelijke vacatureteksten en je voert telefonische intakes en sollicitatiegesprekken.

NuFlex biedt:
Een afwisselende functie binnen een klein maar erg enthousiast en dynamisch team! De kans om mee te werken aan de groei van een organisatie met alle uitdagingen die daarbij horen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring.

NuFLex vraagt:
NuFlex zoekt een persoon, geen CV. Wij zoeken een recruiter die van aanpakken, oppakken en doorpakken weet. Een recruiter die mensen weet te overtuigen door middel van uitstekende schriftelijke- en communicatieve vaardigheden. Een proactieve houding en heb je het lef om creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren.

Solliciteren:
Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Recruiter.

Solliciteren is mogelijk tot en met maandag 23 april 2018. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel solliciteren@nuflex.nl.

 

01 januari 1970
Direct solliciteren

Administratief medewerker

Standplaats: Maarssen - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Ben jij iemand die dienstverlenend is en graag werk uit handen neemt? Werk je nauwkeurig, ben je hands-on en heb je ervaring als allround administratief medeweker? Dan biedt NuFlex jou een unieke kans aan.

Wie zijn wij? 
NuFlex is een dynamische en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische HR ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onze opdrachtgevers. Wij bouwen en onderhouden talentenpoules voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

Wat zoeken wij?
NuFlex zoekt voor de interne organisatie een ervaren Administratief medewerker die onze buitendienst en directie ondersteunt. De werkzaamheden variëren van agendabeheer, het beheren van acties tot factureren.

Zodra een van onze relatiemanagers een gesprek heeft gevoerd bij een (potentiele) opdrachtgever, bel jij hem of haar direct op om de informatie op te halen en eventuele acties verder uit te zetten binnen onze organisatie. Door deze samenwerking kan de opdrachtgever snel en goed geholpen worden. 

Competenties
We zien een match als je beschikt over de volgende competenties:

 • Inlevingsvermogen;
 • Sociabiliteit;
 • Kwaliteitsgerichtheid;
 • Mondelinge vaardigheid
 • Schriftelijke vaardigheid
 • Oordeelsvorming
 • Luisteren;
 • assertiviteit;

Solliciteren
Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Administratief Medewerker.

Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 21 maart 2018. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten voldoet. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel solliciteren@nuflex.nl.

09 maart 2018
Direct solliciteren

MEDEWERKER BURGERZAKEN

Standplaats: Nederland - Minimaal MBO werk- en denk niveau Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex is door het hele land constant op zoek naar de beste professionals binnen burgerzaken.

Bezorg jij mensen een glimlach wanneer zij een paspoort of rijbewijs bij jou komen afhalen? Heb jij een scherpe blik als het gaat om beoordeling van documenten? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! 

ORGANISATIE
NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als medewerker Klantcontact Burgerzaken help jij de klanten met jouw dienstverlenende en klantgerichte houding. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen en kunt alles vertellen over reisdocumenten. Vervolgens heb jij geen enkele moeite om de aanvragen administratief af te handelen om op deze manier de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand te waarborgen. Je signaleert knelpunten en geeft vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. 

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring op het gebied van Burgerzaken;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;

SOLLICITEREN
Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerzaken Let erop dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018.

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl. 

01 januari 1970
Direct solliciteren

ERVAREN MEDEWERKER BURGERZAKEN GEMEENTE ROTTERDAM

Standplaats: Rotterdam - Minimaal MBO werk- en denk niveau Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct ervaren collega's als medewerker burgerzaken voor de gemeente Rotterdam! 

Bezorg jij mensen een glimlach wanneer zij een paspoort of rijbewijs bij jou komen afhalen? Heb jij een scherpe blik als het gaat om beoordeling van documenten? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! 


ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Klantcontact Burgerzaken help jij de klanten met jouw dienstverlenende en klantgerichte houding. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen en kunt alles vertellen over reisdocumenten. Vervolgens heb jij geen enkele moeite om de aanvragen administratief af te handelen om op deze manier de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand te waarborgen.  Dit alles volgens de dienstverleningsrichtlijnen van de gemeente Rotterdam. Je signaleert knelpunten en geeft vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. 

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring op het gebied van Burgerzaken [minimaal 3 jaar ervaring];
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je bent woonachtig in (de nabije omgeving van) Rotterdam;
 • Je hebt ervaring met Key2Burgerzaken (Centric);
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het dienstverleningsconcept van gemeente Rotterdam;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Werken op fulltime basis;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en klantcontact; 
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan (deel)gemeenten;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerzaken gemeente Rotterdam. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018.

Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 13 februari 2018 . Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl

01 januari 1970
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening/ Burgerzaken/ KCC

Standplaats: Regio Leiden - MBO/ HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum voor de regio Leiden/Leiderdorp/Oegstgeest! Heb je minimaal MBO4 of wil je graag een nieuwe uitdaging voor jezelf? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar en woon je in deze regio?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse (aan)vragen aan de balie en per telefoon.

Je beantwoordt vragen van inwoners, verricht administratieve werkzaamheden en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Je verricht mutaties in de BRP, signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren..

KERNTAKEN

 • het aanvragen en uitreiken van diverse reisdocumenten, rijbewijzen en Verklaringen Omtrent Gedrag;
 • de verstrekking van afschriften / uittreksels Burgerlijke Stand;
 • de verhuizingen van burgers naar en uit de desbetreffende gemeenten;
 • telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je bent woonachtig in de regio Leiden/Leiderdorp/Oegstgeest;
 • Je hebt minimaal MBO4 of wilt graag een nieuwe uitdaging voor jezelf;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week;
 • Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig;
 • Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject (8 werkdagen binnen 2 weken) tot medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar inzetbaar voor onze opdrachtgevers.

ONS AANBOD

 • Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken;
 • De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
 • Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er, met name gedurende reguliere schoolvakanties, geregeld veel uren beschikbaar;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
 • Een bruto-uurloon van €11,32. Er is geen reiskostenvergoeding.

COMPETENTIES

 • Klant- en servicegericht;
 • vakkundig;
 • communicatieve vaardig;
 • inlevingsvermogen;
 • Samenwerken.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum regio Leiden. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: In NuFlex Format, vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 26 januari 2018. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel solliciteren@nuflex.nl.
18 januari 2018
Direct solliciteren

Management Assistent

Standplaats: Zeist - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per 01-02-2018 een Management Assistent voor een van haar opdrachtgevers in de regio Zeist. Heb je een MBO/ HBO achtergrond en geruime werkervaring als management Assistent? Lees dan de volledige vacature. 

Opdracht omschrijving

Het betreft ondersteuning van het management in de brede zin des woords. Het is van essentieel belang om in deze hectische fase kennis te hebben van de ICT organisatie, de Korpsleiding Nationale Politie en de in de organisatie gebruikelijke processen en procedures.

Doelstelling

Continuering van de ondersteunende functie bij het nieuw in te regelen onderdeel Nieuwe Media en Digitale Dienstverlening, waarbij een bijzonder risico aanwezig is ten gevolge van de strategische doorontwikkeling. Het onderdeel omvat ongeveer 120 medewerkers.

Vakmatige taken

Taken:

 • Alle voorkomende taken die het management (2 directeuren) ondersteunen en ontlasten, zoals planning, afhandeling, ook inhoudelijk, van mailverzoeken van het management; agendabeheer; voorbereiden presentaties; verzorgen van binnen- en buitenlandse reizen en ontvangen van bezoek.
 • Verzamelen, screenen, filteren binnenkomende informatie en deze vertalen in prioriteiten waardoor bijgedragen wordt aan een gestructureerd verloop van de werkzaamheden
 • Ondersteunen (proactief) van relatienetwerk.
 • Voorbereiden en notuleren van diverse interne overleggen en het verrichten van de werkzaamheden die daaruit voortvloeien.
 • Vertrouwenspositie (om kunnen gaan met vertrouwelijke, persoonlijke informatie): loyaal
 • Organiseren interne en externe vergaderingen en project-overleggen, notuleren en ondersteunen bij de voortgangsbewaking van gemaakte afspraken.
 • Opstellen van PI en projectplanningen.
 • Administratieve taken, zoals het maken van inkooporders, voorraad beheer.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • Organisatie van de binnenkomst van nieuwe medewerkers.

Werkervaring

 • In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring als sr management assistent op directieniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring opgedaan binnen een complexe politiek bestuurlijke organisatie met >10.000 medewerkers.
 • Aantoonbare ervaring binnen een grootschalige IV/IM gestuurde omgeving.
 • Meerdere jaren ervaring met Scrum/Agile en het opstellen van PI planningen.
 • Aantoonbare ervaring bij de Nationale Politie is een pre.

Solliciteren

Herken je je in de profielschets, ben je intrinsiek gemotiveerd voor deze functie en kun je voldoen aan de instroomvoorwaarden?

Solliciteer direct via ons e-mailadres: solliciteren@nuflex.nl [o.v.v. Management Assistent]

Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt: 

 • Curriculum Vitae op NuFlex format: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding. 
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
 • Beschikbaarheid: aantal uren per week. 
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties 

Deadline: 15 januari 2018. Vragen kun je richten ter attentie van Paul Broekhof op solliciteren@nuflex.nl

01 januari 1970
Direct solliciteren

Recruiter

Standplaats: Maarssen - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex, gevestigd in Maarssen, is een detacherings-, advies- en ontwikkelingsbureau dat landelijk actief is in overheid, onderwijs en de commerciële markt.

In de backoffice is er per 1 maart 2018 een vacature voor een: Recruiter ( voor 24 tot 32 uren per week)

Als recruiter van NuFlex ben je verantwoordelijk voor het koppelen van vraag aan aanbod. Je ontvangt de vraag via diverse kanalen, waaronder de relatie- en regiomanagers en via marktplaatsen. Vervolgens is het je taak om de vraag zodanig helder te krijgen dat op een goede wijze gematcht kan worden hetzij met vast eigen personeel dan wel via een flexibele invulling.

Ook draag je zorg voor het up-to-date houden en aanvullen van het kandidatenbestand.

Werkzaamheden:

 • Verantwoordelijk voor het proces van koppelen vraag aan aanbod.
 • Search naar medewerkers via Social Media.
 • Het delen van vacatures en nieuws via social media (LinkedIn, Facebook, Twitter)
 • Bewaken van de kwaliteit van de curriculum vitae.
 • Onderhouden van klantcontacten en beheren van het kandidatenbestand.
 • Sollicitatiegesprekken voeren met kandidaten.
 • Cv-aanbiedingen, opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen.
 • Meewerken met allerlei overige voorkomende werkzaamheden binnen de backoffice.

NuFlex vraagt:

Een afgeronde Hbo-opleiding en bij voorkeur (ruime) ervaring als recruiter in een klantgerichte commerciële organisatie alsmede uitstekende schriftelijke- en communicatieve vaardigheden. Je bent proactief en durft creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren. Je bent in staat om zowel snel te handelen als georganiseerd te werken. Kennis van en ervaring met de NBBU CAO is een pre. Word en Excel hebben geen geheimen meer en je hebt eventueel ook kennis van de in de markt gebruikelijke software-systemen. Daarnaast werkt NuFlex vanuit TMA (Talent Motivatie Analyse) kennis van deze analyse is ook een pre.

NuFlex biedt:

Een afwisselende functie binnen een klein maar erg enthousiast en dynamisch team! De kans om mee te werken aan de groei van een organisatie met alle uitdagingen die daarbij horen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt maximaal € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis.

Nadere informatie is via onderstaand telefoonnummer te verkrijgbaar bij de heer Paul Broekhof-Op de Hoek, Manager Werving & Selectie.

Sollicitaties te richten aan:

solliciteren@nuflex.nl t.a.v. Paul Broekhof-Op de Hoek

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Salaris: maximaal €2.750,00 per maand op basis van 40 uur per week.
14 december 2017
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening / Burgerzaken

Standplaats: Regio Utrecht - HBO / WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie voor de regio Utrecht! Heb je minimaal een MBO4 achtergrond of jarenlange werkervaring met direct of indirect klantcontact? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Utrecht?

Meerdere Gemeenten

Meerdere van onze opdrachtgevers zijn voorlopers in de ontwikkeling en vernieuwing van de gemeentelijke dienstverlening in Nederland. Dit vraagt om een organisatie met medewerkers die betrokken, ondernemend en flexibel zijn. Veel gemeenten werken continu aan de verbetering van de dienstverlening aan burgers en ondernemers en de efficiency van de organisatie.

Functieomschrijving

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse vragen aan de balie en per telefoon

Wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht
 • Je studeert op Hbo- of WO-niveau [minimaal tweede jaar], je bent minimaal op MBO4 niveau afgestudeerd, of wil je graag een nieuwe carrière creëren voor jezelf (wij staan open voor 50 plus!);
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en dit op afroep tegen flexibele uren (geen uren-garantie);
 • Je bent bereid tot het werken tijdens minimaal 1 avondopenstelling per week;
 • Gedurende de gangbare vakanties ga je in totaal niet langer dan één aaneengesloten week met vakantie.

Ons aanbod

 • De ideale baan om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Flexibele werktijden.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en wil je graag aan de slag? Stuur dan je cv met motivatie voor de functie naar solliciteren@nuflex.nl

 

19 april 2018
Direct solliciteren

Medewerker Omgevingsloket [regio Utrecht]

Standplaats: regio Utrecht - HBO+ Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Omgevingsloket! Heb je minimaal een HBO-opleiding, 2 jaar relevante werkervaring en kennis en ervaring van onder andere APV/WABO? Ben je per midden november voor minimaal 18 uur per week beschikbaar en woon je in de regio Utrecht? De opdracht loopt tot maart 2018 met optie tot een jaar verlenging. Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex is een dynamische en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische HR ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onze opdrachtgevers. Wij bouwen en onderhouden talentenpoules voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

Jij komt te werken als medewerker Omgevingsloket in het KlantContactCentrum. Het KCC heeft een belangrijke rol in het 1-op-1 helpen van klanten en is het voorportaal voor de andere teams. Je verstrekt informatie over onder andere vergunningen, ontheffingen en subsidies. Jouw rol is om met de klant te bekijken hoe wensen het best gerealiseerd kunnen worden door te zoeken binnen de wet- en regelgeving en de interne procedures.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht;
 • Je studeert of bent afgestudeerd op minimaal HBO-niveau;
 • Je hebt 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van en ervaring met APV, AWB, WABO, (omgevings)vergunningen, Drank & Horeca etc.;
 • Je bent per midden november tot maart 2018 beschikbaar (met optie tot een jaar verlenging);
 • Je bent voor minimaal 18 uur per week beschikbaar (kan fulltime worden);
 • Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent pro-actief, pakt snel dingen op en bent een echte teamspeler;
 • Je werkt zéér accuraat;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je kunt omgaan met deadlines en termijnen;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Medewerker Omgevingsloket [regio Utrecht]. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:
 • Curriculum Vitae: Gebruik het NuFlex-Format (vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding);
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties.

Solliciteren is mogelijk tot en met 25 oktober 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten voldoet. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel solliciteren@nuflex.nl.

17 oktober 2017
Direct solliciteren

Medewerker Inkomensconsulent beheer & inkomen + training Socrates – Regio Rotterdam

Standplaats: Rotterdam - Min. MBO4 Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct collega’s als Inkomensconsulent Beheer & Inkomen voor regio Rotterdam! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 32 uur per week inzetbaar tot einde jaar 2017 beschikbaar (met optie tot 6 maanden verlenging)? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex is een dynamische en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische HR ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onze opdrachtgevers. Wij bouwen en onderhouden talentenpoules voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

AFDELING BEHEER & INKOMEN

Inkomensbeheer is een wettelijke taak en wordt door deze afdeling uitgevoerd. Doel van de afdeling. Beheer inkomen is het efficiënt beheren van de uitkeringen door middel van een uniform proces.

TRAINING SOCRATES

Kandidaten worden voor maximaal 4 weken getraind in het muteren en raadplegen van Socrates. Hier wordt van uit gegaan dat de Participatie Wet en kostendelersnorm bekend terrein is, zo ook inkomstenverrekeningen, BRP en IB signalen of beëindigingen.

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

Het voorbereiden en beoordelen of en tot welke hoogte en duur aanvragers in aanmerking kunnen komen voor een inkomensvoorziening binnen de kaders van relevante wet- en regelgeving (Bijzondere Bijstand). Het beheer van de toegekende inkomensvoorziening, het handhaven van de rechtmatige verstrekking, inclusief eventuele verrekening, terugvordering of verhaal op onrechtmatig ontvangen inkomensvoorzieningen. Alles gericht op het verhogen van de uitstroom en verlaging van de uitkeringshoogte.

Kernfuncties
 • Toetst en beoordeelt eenvoudige tot complexe inkomensvraagstukken algemeen;
 • Toetst en beoordeelt eenvoudige tot complexe aanvragen Bijzondere bijstand en kinderopvang;
 • Haalt en geeft informatie aan doelgroepen inzake hun persoonlijke inkomenssituatie;
 • Draagt zorg voor het beheer- en handhavingsproces op toegekende inkomensvoorzieningen;
 • Stemt bevindingen af met en draagt informatie over aan collega’s binnen de afdelingen Toetsing & Toezicht, Werkintake & Prematching, Matching en Beheer Inkomen;
 • Voert gegevens in en completeert dossiers conform richtlijnen ten behoeve van het beheer;
 • Verwerkt gegevens in geautomatiseerde systemen en genereert beschikkingen;
 • Maakt rapportages over onderzoeksbevindingen op individueel niveau o.a. ten behoeve van het handhavingsproces;
 • (Her)berekent inkomenssituaties in het kader van een eventuele verrekening of terugvordering;
 • Draagt zorg voor een tijdige beëindiging van de uitkering aan de hand van verkregen informatie over de (inkomens)situatie van de aanvrager;
 • Informeert aanvragers over de voortgang en het al dan niet toekennen van aanvragen;
 • Signaleert verdachte situaties en voert nader onderzoek uit naar de rechtmatigheid van de uitkering;
 • Voert boete/maatregelgesprekken.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4-opleiding (bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening);
 • Je hebt aantoonbare kennis van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving;
 • Je hebt (aantoonbaar) de afgelopen 3 jaar een eigen caseload beheert met een minimum van 240 casussen;
 • Je hebt (aantoonbaar) de afgelopen 2 jaar rapportages over onderzoeksbevindingen en verwerken van financiële mutaties, inclusief de componenten, gemaakt;
 • Ervaring als Inkomensconsulent is een pré;
 • Ervaring in sanctiebeleid, handhaving en fraude alertheid;
 • Affiniteit met sociale zekerheid & voorzieningen;
 • Je bent schriftelijk en mondeling vaardig;
 • Je analyseert makkelijk, hebt oog voor de cliënt, het resultaat en kan goed de voortgang bewaken;
 • Je bent een teamplayer en flexibel inzetbaar;
 • Je bent thuis in het maatschappelijk krachtenveld;
 • Je bent accuraat, daadkrachtig en toegankelijk.

ONS AANBOD

 • Marktconform salaris;
 • Werken bij een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat.
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en diverse (klant)contacten.

RANDVOORWAARDEN

Alle activiteiten worden uitgevoerd binnen de geldende wetgeving en procedures en conform gemaakte werkafspraken. Je bent verantwoordelijk voor het integer omgaan met privacygevoelige informatie en waardedocumenten. Je ontvangt na indiensttreding de aanvraag tot een VOG die betrekking heeft op de uit te voeren werkzaamheden. Je weet dat je bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie de screening positief doorloopt.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Medewerker Inkomensconsulent beheer & inkomen. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: Gebruik het NuFlex-Format (vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding);
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties.

Solliciteren is mogelijk tot en met 8 september 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

05 september 2017
Direct solliciteren

HRM Talenten gezocht

Standplaats: - - MBO/HBO/WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Ben jij bezig met een studie of (recent) afgestudeerd in de richting HRM (MBO, HBO of WO) en op zoek naar jouw eerste echt werkervaring? Of heb je al een aantal jaar werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

NuFlex heeft verschillende klanten die uiteenlopende functies aanbieden. Als HR-adviseur ondersteun je het management op het gebied van HR-beleid, projecten en processen. Daarnaast vind je het leuk om administratieve ondersteuning te bieden aan de afdeling HR. Doordat je als HR adviseur veel contact hebt met diverse afdelingen binnen de organisatie, leer je binnen korte tijd de organisatie en je collega’s goed kennen.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je hebt een opleiding afgerond of bent bezig met een opleiding in de richting van HRM;
 • Je bent proactief, communicatief vaardig, betrouwbaar en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging.

ORGANISATIE

NuFlex is een dynamische en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische HR ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onze opdrachtgevers. Wij bouwen en onderhouden talentenpoules voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

ONS AANBOD

Wij gaan samen met jou op zoek naar een functie die past bij jouw drijfveren en natuurlijke talenten! Wij zijn gespecialiseerd in het binden van talenten aan organisaties, hierbij staat jouw ontwikkeling centraal.

SOLLICITEREN

Geprikkeld? Stuur ons dan jouw CV, naar chris.van.maanen@nuflex.nl, met een korte toelichting over wie jij bent en wat jij wil. Denk hierbij aan soort functie, regio en aantal uur per week, maar ook wie jij bent en waar jouw interesses liggen.

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

01 januari 1970
Direct solliciteren

Juridisch medewerker

Standplaats: - - MBO/HBO/WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Doe jij een opleiding in de juridische sector, of heb je deze afgerond? Ben jij op zoek naar een kans om jezelf te bewijzen en je CV te upgraden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

Jij gaat als juridisch medewerker aan de slag binnen de gemeente. In deze rol verzamel en verstrek jij juridische informatie van en aan je klanten en collega’s. Daarnaast bekleed je een adviserende rol in de ontwikkeling en verbetering van regelgeving. Door jouw kennis en enthousiasme maak je jezelf onmisbaar en ontwikkel jij jezelf in razend tempo. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de externe partijen waarmee je samenwerkt worden voorzien van een passend advies en uitstekende ondersteuning.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en ga jij een nieuwe uitdaging niet uit de weg? Dan kunnen wij je wellicht helpen aan een interessante bijbaan tijdens je studie of een uitdagende parttime of fulltime functie.

Voor het opzetten van een talentenpool van juridische medewerkers voor verschillende opdrachtgevers, zoeken wij kandidaten met de juiste talenten en drijfveren om aan de slag te gaan binnen de overheid.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je hebt een opleiding afgerond of bent bezig met een opleiding in de juridische sector;
 • Je hebt affiniteit met werken binnen de gemeentelijke overheid;
 • Je bent proactief, communicatief vaardig, betrouwbaar en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging.

ORGANISATIE

NuFlex is een dynamische en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische HR ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onze opdrachtgevers. Wij bouwen en onderhouden talentenpoules voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

ONS AANBOD

Wij gaan samen met jou op zoek naar een functie die past bij jouw drijfveren en natuurlijke talenten! Wij zijn gespecialiseerd in het binden van talenten aan organisaties, hierbij staat jouw ontwikkeling centraal.

SOLLICITEREN

Geprikkeld? Stuur ons dan jouw CV, naar youri.versteegh@nuflex.nl, met een korte toelichting over wie jij bent en wat jij wil. Denk hierbij aan soort functie, regio en aantal uur per week, maar ook wie jij bent en waar jouw interesses liggen.

Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

01 januari 1970
Direct solliciteren

Medewerker Junior Beleidsadviseur R&E – regio Amsterdam

Standplaats: Amsterdam - WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex is voor regio Amsterdam opzoek naar een medewerker Junior Beleidsadviseur R&E. Als Junior Beleidsadviseur Verkeer & Openbare ruimte werk je aan een bereikbaar en aantrekkelijk Amsterdam. Op basis van onderzoek en analyse ga je op zoek naar duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken en lever je bijdragen aan samenwerkingsprocessen, vooral op het gebied van openbaar vervoer, grootstedelijke en regionale ontwikkeling. Ben jij per september beschikbaar, circa 32 uur p/w inzetbaar voor minimaal 6 maanden (met optie tot verlenging)? De maximale duur inclusief de verlenging bedraagt 12 maanden. Is deze functie jouw op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu!

ORGANISATIE

NuFlex is een jonge, lerende en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid. Wij bouwen en onderhouden vele talenten schillen voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen, zowel intern als bij onze opdrachtgevers. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

Het organisatieonderdeel Verkeer en Openbare Ruimte draagt zorg voor de bereikbaarheid, de veiligheid en de kwaliteit van de openbare ruimte van Amsterdam. Daarbij wordt gestuurd op het beste resultaat voor de gebruiker tegen de laagste maatschappelijke kosten en risico's. Onderdelen daarvan zijn het efficiënt beheren (van stedelijke assets), het optimaal benutten van het integrale verkeer- en vervoerssysteem en opdrachtgeverschap van projecten.

Werkzaamheden
 • Je werkt binnen een multidisciplinair team aan het formuleren van (bestuurlijk)advies;
 • Je stelt beleidskaders en uitvoeringsplannen op;
 • Je ondersteunt beleidsprocessen binnen het team;
 • Je geeft leiding aan de uitvoering van (deel)opdrachten;
 • Je zorgt dat bestuurlijke adviezen van goede kwaliteit zijn en tijdig worden geleverd;
 • Je beantwoordt brieven, moties en raadsvragen;
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent volwaardig lid van het team;
 • Je wordt in het diepe gegooid, maar wordt daarin wel goed begeleid door je collega’s en leidinggevende(n).

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal WO niveau bij voorkeur in de verkeerskundige/ruimtelijke sector;
 • Je bent 32 uur p/w beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met het werken voor een overheidsinstelling in de sector Openbaar Vervoer;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van beleidsontwikkeling;
 • Je hebt ervaring met omgevingscommunicatie bij projecten of beleidsontwikkeling;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent pro-actief, pakt snel dingen op en bent een echte teamspeler;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt omgaan met deadlines en termijnen.

COMPETENTIES

We zien een match als je beschikt over de volgende competenties:
 • Aandacht voor details;
 • Flexibel gedrag;
 • Inzicht;
 • Kwaliteitsgerichtheid;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Samenwerken;
 • Stressbestendigheid;
 • Verantwoordelijkheid.

ONS AANBOD

 • Marktconform salaris;
 • Het betreft een tijdelijke vacature met optie tot een verlenging;
 • Werken bij een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat.

SOLLICITEREN

Solliciteren kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Junior Beleidsadviseur R&E – regio Amsterdam. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:
 • Curriculum Vitae: Gebruik het NuFlex-Format (vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding);
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties.

Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 16 augustus 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

08 augustus 2017
Direct solliciteren

Ervaren Medewerker Inkomensconsulent Toetsing & Toezicht

Standplaats: - - HBO/WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct collega’s als Inkomensconsulent Toetsing & Toezicht! Ben je een (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en tot (minimaal) einde jaar 2017 beschikbaar? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex is een jonge, lerende en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid. Wij bouwen en onderhouden vele talenten schillen voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen, zowel intern als bij onze opdrachtgevers. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

Werk en Inkomen voert wetten, regelingen en maatregelen uit op het terrein van de sociale zekerheid, maatschappelijke zorg, werkgelegenheid en inburgering. Hoofdthema daarbij is het (weer) zelfredzaam maken van de cliënten waar dit mogelijk is. De uitvoering van de regelingen op het gebied van het verlenen van bijstand vindt hoofdzakelijk plaats binnen de beheerteams, waaronder de afdeling Toetsing en Toezicht.

De doelstelling van de afdeling is het bestrijden van misbruik van uitkeringen die worden verstrekt. Naast de klassieke repressieve taak van de afdeling heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar actuelere handhavingstaken. Controle en verificatie in verband met fraudepreventie zijn daarin de sleutelbegrippen. Middels het project Heronderzoeken, waarbij aan de hand van selecties werkzoekenden worden gesproken, wordt de rechtmatigheid van de uitkering vastgesteld.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je behandelt uitkeringsaanvragen (bijvoorbeeld levensonderhoud en bijzondere bijstand) en je draagt daarbij zorg voor een tijdige afhandeling;
 • Je geeft uitvoering aan het vastgestelde minimabeleid;
 • Je voert onderzoeken uit op het gebied van rechtmatigheid en geeft advies over lopende uitkeringen en/of de beëindiging daarvan;
 • Je stelt rapporten, adviezen en beschikkingen op en verzorgt alle correspondentie;
 • Je neemt beslissingen op grond van wet - en regelgeving, gemeentelijk beleid en jurisprudentie;
 • Je voert gesprekken met cliënten in het kader uitkeringsaanvragen en de rechtmatige verstrekking van uitkeringen;
 • Je beheert een eigen caseload en verwerkt mutaties;
 • Je behandelt onderzoeken in het kader van beëindigingen, terugvorderingen en beslagleggingen;
 • Je voert maatregel- en boeteonderzoeken uit;
 • Je signaleert verhaalsmogelijkheden en je levert een actieve bijdrage aan fraudebestrijding;
 • Je bent het aanspreekpunt voor cliënten voor vragen op het gebied van algemene en bijzondere bijstand.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening);
 • Je hebt aantoonbare kennis van de voormalige WWB, de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving;
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring als consulent Inkomen bij een gemeente (of gedetacheerd bij een gemeente);
 • Je hebt gewerkt met Socrates, GWS4All en de suites;
 • Je bent schriftelijk en mondeling vaardig;
 • Je analyseert makkelijk, hebt oog voor de cliënt en het resultaat;
 • Je bent een teamplayer en flexibel inzetbaar;
 • Je bent thuis in het maatschappelijk krachtenveld en bent bekend met de besluitvorming in een politiek-bestuurlijke omgeving;
 • Je bent daadkrachtig en toegankelijk.

ONS AANBOD

 • Marktconform salaris;
 • Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werken bij een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat.
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en diverse (klant)contacten.

RANDVOORWAARDEN

Alle activiteiten worden uitgevoerd binnen de geldende wetgeving en procedures en conform gemaakte werkafspraken. Je bent verantwoordelijk voor het integer omgaan met privacygevoelige informatie en waardedocumenten. Je ontvangt na indiensttreding de aanvraag tot een VOG die betrekking heeft op de uit te voeren werkzaamheden. Je weet dat je bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie de screening positief doorloopt.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Ervaren Medewerker Inkomensconsulent Toetsing & Toezicht. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: Gebruik het NuFlex-Format (vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding);
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties.

Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 23 juli 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

18 juli 2017
Direct solliciteren

Projectmedewerker unit verkiezingen (starter) - gemeente Den Haag

Standplaats: Den Haag - WO (starter) Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt voor de backoffice een starter die de gemeente helpt bij de organisatie van de aanstaande verkiezing(en). De unit Verkiezingen valt onder het Klantcontactcentrum van de Dienst Publiekszaken. Heb jij een WO opleiding genoten op het gebied van sociale wetenschappen, rechten, communicatie en/of bedrijfskunde? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex is een jonge, lerende en innovatieve onderneming waar talenten, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij detacheren (senior) talenten binnen organisaties, werken samen met onze opdrachtgevers aan strategische ontwikkelingen, hebben een adviesrol en leiden op middels onze Academy. Hiernaast zetten wij vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid. Wij bouwen en onderhouden vele talenten schillen voor onze opdrachtgevers. Wij geloven sterk in de ontwikkeling van mensen, zowel intern als bij onze opdrachtgevers. De drijfveren, talenten en competenties vormen het vertrekpunt om medewerkers succesvol een rol te laten vervullen. NuFlex gebruikt TMA (Talenten Motivatie Analyse) als instrument om talenten optimaal te kunnen benutten.

FUNCTIE- & ROLOMSCHRIJVING

De unit Verkiezingen organiseert verkiezingen in de stad Den Haag en verkiezingen voor Nederlandse kiezers in het buitenland. Tot en met 2019 staan de volgende verkiezingen op het program: de gemeenteraadsverkiezing (2018), de provinciale statenverkiezing (2019) en de Europese Parlementsverkiezing (2019). De unit Verkiezingen is een klein team bestaande uit een vaste kern van ongeveer 10 medewerkers. Op woensdag 21 maart 2018 is de verkiezing voor de leden van de gemeenteraad. Voor een succesvol verloop van de verkiezingsdag start de unit Verkiezingen tien maanden voor de verkiezing met de voorbereidingen. Dit betekent onder meer dat 270 stembureaus met elk zeven stembureauleden ingericht moeten worden. Deze 1900 stembureauleden moeten worden geworven, geselecteerd, opgeleid en benoemd door het college van burgemeester en uiteindelijk ook worden uitbetaald. Voor alle Haagse kiezers worden stempassen en voorlichtingsmateriaal gemaakt en verstuurd. Unit Verkiezingen is verantwoordelijk voor de kandidaatstelling en berekent na 21 maart de verkiezingsuitslag van de gemeente Den Haag.

 • Je bent verantwoordelijk voor de werving, selectie en benoeming van de plusminus 1.900 Haagse stembureauleden;
 • Je zorg voor alle communicatie met de stembureauleden en bijbehorende administratie;
 • Je organiseert de opleidingen en instructies voor stembureauleden;
 • Je maakt onderdeel uit van de helpdesk waar je vragen van kiezers, politieke partijen en stembureauleden beantwoordt via e-mail en telefoon.;
 • Momenteel is gemeente Den Haag actief met ons programma DSI wat staat voor Digitalisering, Simplificatie en Innovatie. Ook hierin zal je van tijd tot tijd participeren;
 • Je kunt zelfstandig je eigen taken uitvoeren, maar je helpt je collega’s waar nodig, zodat met elkaar de verkiezingsdag tot een succes wordt gemaakt.

De meeste werkzaamheden vinden plaats op het kantoor van unit Verkiezingen op stadsdeelkantoor Scheveningen.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je bent leergierig en ook in staat om snel te leren;
 • Je combineert je analytische vaardigheden graag met een hands-on mentaliteit;
 • Je kunt goed plannen, zelfstandig en accuraat werken;
 • Je hebt geen moeite met het behalen van deadlines en vindt het daarom niet erg om af toe te moeten overwerken;
 • Je bent handig met ICT; je kunt goed uit de voeten met Windows /Office en andere applicaties maak je je snel eigen;
 • Je bent prettig in de omgang en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Maar bovendien ben je een gezellige teamspeler met humor, blijf je rustig als je onder druk moet werken en kun je in korte tijd veel werk verzetten;
 • Affiniteit met de stad Den Haag (bij voorkeur ook woonachtig), politiek en openbaar bestuur zijn een pré;
 • Je hebt een WO opleiding genoten op het gebied van sociale wetenschappen, rechten, communicatie en/of bedrijfskunde.

COMPETENTIES

We zien een match als je beschikt over de volgende competenties:
 • Aandacht voor details;
 • Flexibel gedrag;
 • Inzicht;
 • Kwaliteitsgerichtheid;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Samenwerken;
 • Stressbestendigheid;
 • Verantwoordelijkheid.

ONS AANBOD

 • Marktconform salaris;
 • Start 1 augustus tot 1 mei 2018 (kans op verlenging);
 • Een fulltime baan (40 uur per week);
 • Werken bij een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat.

RANDVOORWAARDEN

Alle activiteiten worden uitgevoerd binnen de geldende wetgeving en procedures en conform gemaakte werkafspraken. Je bent verantwoordelijk voor het integer omgaan met privacygevoelige informatie en waarde documenten. Je bent bij indiensttreding in het bezit van een geldige VOG die betrekking heeft op de uit te voeren werkzaamheden.

SOLLICITEREN

Voldoe je aan alle gevraagde eisen en zie jij jezelf mooie ervaring opdoen binnen gemeente Den Haag? Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Projectmedewerker unit verkiezingen – gemeente Den Haag. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:
 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG.

Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 18 juni 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

15 juni 2017
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum

Standplaats: Arnhem - MBO4 Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid
NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum voor de regio Arnhem/Nijmegen/Oss! Heb je minimaal een MBO4 achtergrond of jarenlange werkervaring met direct klantcontact? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar en woon je in deze regio? Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

Meerdere Gemeenten

Meerdere van onze opdrachtgevers zijn voorlopers in de ontwikkeling en vernieuwing van de gemeentelijke dienstverlening in Nederland. Dit vraagt om een organisatie met medewerkers die betrokken, ondernemend en flexibel zijn. Veel gemeenten werken continu aan de verbetering van de dienstverlening aan burgers en ondernemers en de efficiency van de organisatie.

Functieomschrijving

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse (aan)vragen aan de balie en per telefoon. Denk hierbij aan:

- het aanvragen en uitreiken van diverse reisdocumenten, rijbewijzen en Verklaringen Omtrent Gedrag;
- de verstrekking van afschriften / uittreksels Burgerlijke Stand;
- de verhuizingen van burgers naar en uit de desbetreffende gemeenten;
- telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig;

Je beantwoordt vragen van inwoners, verricht administratieve werkzaamheden en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Je verricht mutaties in de BRP, signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren.

Herken jij je hierin?

* Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
* Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
* Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
* Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
* Je bent een échte gastheer/gastvrouw;
* Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
* Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;

 

Wij vragen
* Je bent woonachtig in de regio Arnhem/Nijmegen/Oss;
* Je studeert op Hbo- of WO-niveau [minimaal tweede jaar], je bent minimaal op MBO4 niveau afgestudeerd of wil je graag een nieuwe carrière creëren voor jezelf (wij staan open voor 50 plus!);
* Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar;
* Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week;
* Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig;
* Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject (8 werkdagen binnen 2 weken) tot medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar inzetbaar voor onze opdracht gevers;

 

Ons aanbod

* Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken;
* De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
* Grote afwisseling in werkzaamheden;
* Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
* Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er – met name gedurende reguliere schoolvakanties – geregeld veel uren beschikbaar;
* De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
* Een bruto-uurloon van €11,32. Er is geen reiskostenvergoeding;

 

SOLLICITEREN

Herken je je in de profielschets, ben je intrinsiek gemotiveerd voor deze functie en kun je voldoen aan de instroomvoorwaarden? Solliciteer direct via ons e-mailadres: solliciteren[at]nuflex.nl [o.v.v. medewerker Dienstverlening Regio Arnhem/Nijmegen/Oss] Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:


* Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding. Heb je reeds een achtergrond in Burgerzaken / Burgerlijke Stand? Vermeld dan duidelijk welke producten jij reeds beheerst!
* Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
* Beschikbaarheid: aantal uren per week:
* Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. N.B.: in deze eerste fase van het sollicitatietraject is een goede (pas)foto voldoende.
* Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties

 
NuFlex voorziet je binnen een week in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten voldoet.
Heb je reeds eerder gesolliciteerd, ben je nog altijd geïnteresseerd en kun je voldoen aan de huidige instroomvoorwaarden? Wij horen dan graag van je door middel van de toezending van je actuele Curriculum Vitae!
 
Deadline: Vragen kun je richten ter attentie van Paul Broekhof op solliciteren@nuflex.nl of telefonisch via 06 27 150 060.
10 juni 2017
Direct solliciteren

Medewerker Burgerzaken frontoffice gemeente Den Haag

Standplaats: Den Haag - MLO-BZ of gelijkwaardig Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct ervaren collega’s als medewerker Burgerzaken voor de gemeente Den Haag! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en minimaal 6 maanden beschikbaar? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je draagt als visitekaartje de normen en waarden van de gemeente Den Haag uit. Je handelt klantcontacten adequaat af. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verstrekken van informatie aan klanten, over de producten, procedures, en diensten van de gemeente Den Haag. Dit doe je via alle mogelijke beschikbare kanalen. Je draagt zorg voor een “koninklijke” ontvangst, met aandacht voor de klant en aandacht voor een schone, representatieve werkomgeving.

KERNTAKEN

verricht zelfstandig werkzaamheden op het gebied van; reisdocumenten, rijbewijzen, basisregistratie personen (BRP), VOG en uittreksels.
controleert systematisch de kwaliteit van de (door de burger) aangeleverde gegevens, corrigeert deze gegevens indien nodig en ziet toe op het oplossen en voorkomen van herhaling.

OVERIGE TAKEN

 • afhandelen van de overige bij DPZ ondergebrachte diensten en producten van de gemeente Den Haag; 
 • verricht overige, stadsdeel specifieke, voorkomende werkzaamheden;
 • houdt zich op de hoogte van, voor de functie relevante, ontwikkelingen binnen de gemeente Den Haag;
 • stimuleert het gebruik van de gemeentelijke websites;
 • ontplooit initiatieven en komt met voorstellen gericht op het optimaliseren van de dienstverlening door het KCC en het vergroten van de klanttevredenheid;
 • draagt actief bij aan overleggen, werk- en projectgroepen.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • HBO werk- en denkniveau;
 • diploma MLO-BZ of gelijkwaardig;
 • minimaal 1 jaar ervaring met face tot face klantcontact;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk;
 • praktische beheersing van de Engelse taal, mondeling en schriftelijk, niveau B2;
 • kennis van en ervaring met interactieve media;
 • kennis van Keys2burgerzaken;
 • representatief en verzorgd voorkomen.

COMPETENTIES

 • Klant- en servicegericht;
 • vakkundig;
 • communicatieve vaardig;
 • inlevingsvermogen;
 • Samenwerken.

RANDVOORWAARDEN

 • Alle activiteiten worden uitgevoerd binnen de geldende wetgeving en procedures en conform gemaakte werkafspraken. Je bent verantwoordelijk voor het integer omgaan met privacygevoelige informatie en waarde documenten. Je bent bij indiensttreding in het bezit van een geldige VOG die betrekking heeft op de uit te voeren werkzaamheden.
 • Beschikbaar voor 5 dagen en maximaal 2 avonden.
 • Beschikbaar op de piekmomenten, óók tijdens de schoolvakanties
 • Flexibele instelling in wat betreft locaties en werktijden, geen probleem met koopavonden.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerzaken frontoffice gemeente Den Haag. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:
 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG.

Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 14 juni 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl

08 juni 2017
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening/ Burgerzaken/ KCC

Standplaats: Nijmegen - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid
NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum voor de regio Nijmegen! Heb je minimaal een MBO4 achtergrond of jarenlange werkervaring met direct klantcontact? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar en woon je in deze regio? Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse (aan)vragen aan de balie en per telefoon. Denk hierbij aan:

- het aanvragen en uitreiken van diverse reisdocumenten, rijbewijzen en Verklaringen Omtrent Gedrag; - de verstrekking van afschriften / uittreksels Burgerlijke Stand; - de verhuizingen van burgers naar en uit de desbetreffende gemeenten; - telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig;

Je beantwoordt vragen van inwoners, verricht administratieve werkzaamheden en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Je verricht mutaties in de BRP, signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren.

 

HERKEN JIJ JE HIERIN?

* Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening; * Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; * Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig; * Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling; * Je bent een échte gastheer/gastvrouw; * Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen; * Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;

 

WIJ VRAGEN

* Je bent woonachtig in de regio Nijmegen; * Je bent minimaal op MBO4 niveau afgestudeerd. * Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar; * Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week; * Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 10 werkdagen aaneengesloten afwezig; * Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject (8 werkdagen binnen 2 weken) tot medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar inzetbaar voor onze opdracht gevers;

 

ONS AANBOD

* Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken; * De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;

* Grote afwisseling in werkzaamheden; * Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen; * Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er – met name gedurende reguliere schoolvakanties – geregeld veel uren beschikbaar; * De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet; * Een bruto-uurloon in schaal 6. Er is geen reiskostenvergoeding;

 

SOLLICITEREN

Herken je je in de profielschets, ben je intrinsiek gemotiveerd voor deze functie en kun je voldoen aan de instroomvoorwaarden? Solliciteer direct via ons e-mailadres: solliciteren@nuflex.nl [o.v.v. medewerker Dienstverlening Regio Nijmegen] Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

* Curriculum Vitae: Gebruik het NuFlux-Format. vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding. Heb je reeds een achtergrond in Burgerzaken / Burgerlijke Stand? Vermeld dan duidelijk welke producten jij reeds beheerst! * Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature. * Beschikbaarheid: aantal uren per week: * Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. N.B.: in deze eerste fase van het sollicitatietraject is een goede (pas)foto voldoende. * Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties

 

NuFlex voorziet je binnen een week in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten voldoet.

Heb je reeds eerder gesolliciteerd, ben je nog altijd geïnteresseerd en kun je voldoen aan de huidige instroomvoorwaarden? Wij horen dan graag van je door middel van de toezending van je actuele Curriculum Vitae!

 

Deadline: maandag 29 mei. Vragen kun je richten ter attentie van Paul Broekhof op solliciteren@nuflex.nl.

25 mei 2017
Direct solliciteren

Ervaren Medewerker Burgerzaken

Standplaats: Den Haag - HBO / WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid
NuFlex zoekt per direct ervaren collega’s als medewerker Burgerzaken voor de gemeente Den Haag! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en minimaal voor een jaar beschikbaar? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is 

wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Klantcontact [Dienstverlening/Burgerzaken] ben je zowel aan de balie als in de verwerkingseenheid verantwoordelijk voor de afhandeling van alle vragen, aanvragen, producten en diensten die de burger vraagt van de gemeente. Je maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter die bijzondere aandacht dan wel om maatwerk vragen. Dit alles volgens de dienstverleningsrichtlijnen van de gemeente Den Haag. Je signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen.

Wij vragen

 • Je hebt recente allround-werkervaring op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen [minimaal 1 jaar ervaring];
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je bent op werkdagen per direct fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2017; met mogelijkheid tot verlenging;
 • Je bent woonachtig in (de zeer nabije omgeving van) Den Haag;
 • Je hebt ervaring met Key2Burgerzaken (Centric);
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het dienstverleningsconcept van gemeente Den Haag;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je bent - indien student - in het bezit van een studenten ov-chipkaart (weekabonnement);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent een échte gastheer/-vrouw;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;
 • Je bent bereid tot reizen naar de stadswinkels (deelgemeentekantoren) waar jouw inzet benodigd is;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Werken op fulltime basis, per direct;
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan (deel)gemeenten;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en klantcontact;
 • Een marktconform uurloon;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Dienstverlening/Burgerzaken gemeente Den Haag. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017.
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend.
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG

Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 10 mei 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl.

01 januari 1970
Direct solliciteren

Inkomensconsulent Toetsing & Toezicht [Hbo, 32-36 uur p/w]

Standplaats: regio Rotterdam - Hbo Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct collega’s als Inkomensconsulent Toetsing & Toezicht voor de regio Rotterdam! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en minimaal tot einde jaar 2017 beschikbaar? Lees dan de vacature!

Organisatie

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

Opdrachtgever

Werk en Inkomen voert wetten, regelingen en maatregelen uit op het terrein van de sociale zekerheid, maatschappelijke zorg, werkgelegenheid en inburgering. Hoofdthema daarbij is het (weer) zelfredzaam maken van de cliënten waar dit mogelijk is. De uitvoering van de regelingen op het gebied van het verlenen van bijstand vindt hoofdzakelijk plaats binnen de beheerteams, waaronder de afdeling Toetsing en Toezicht.

De doelstelling van de afdeling is het bestrijden van misbruik van uitkeringen die worden verstrekt. Naast de klassieke repressieve taak van de afdeling heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar actuelere handhavingstaken. Controle en verificatie in verband met fraudepreventie zijn daarin de sleutelbegrippen. Middels het project Heronderzoeken, waarbij aan de hand van selecties werkzoekenden worden gesproken, wordt de rechtmatigheid van de uitkering vastgesteld.

Verantwoordelijkheden

 • Vaststelling rechtmatigheid van de uitkering;
 • Beëindigen en of terugvorderen uitkering;
 • Aanpassen toeslag;
 • Controlerende huisbezoeken;
 • Persoonlijk uitnodigen werkzoekenden (middels brieven);
 • Optreden in het kader van Rechtmatigheidsonderzoeken;

Functie-eisen

 • Hbo-werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een handhavingsfunctie;
 • Kennis van - en ervaring met - uitvoering van relevante wetskennis en regelgeving;
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen;
 • Werken binnen het spanningsveld sociale en strafrechtelijke benadeling;

Wij vragen

 • Je bent per direct op werkdagen per direct fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2017; met mogelijkheid tot verlenging voor een jaar;
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan (klant)contacten;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt omgaan met deadlines en termijnen;
 • Je kunt omgaan met agressie / gedragscomplexiteit;
 • Je bent bereid tot reizen in verband met huisbezoeken;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Werken op fulltime basis, per direct;
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan toonaangevende publieke actoren;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en diverse (klant)contacten;
 • Een marktconform uurloon;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Inkomensconsulent. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG

Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 24 maart 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl. 

20 maart 2017
Direct solliciteren

Juridisch adviseur team Bijstand [Hbo/WO, tot 36 uur p/w]

Standplaats: regio Rotterdam - Hbo / WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct collega’s als Juridisch adviseur – team Bijstand voor de regio Rotterdam! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en minimaal tot einde jaar 2017 beschikbaar? Lees dan de vacature!

 

Organisatie

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

Functieomschrijving

Als juridisch adviseur vertegenwoordig je onze opdrachtgever zowel in- als extern op het gebied van de diverse bezwaarschriften - ingediend tegen genomen besluiten op grond van de Participatiewet - die bij team Bijstand in behandeling worden genomen. In deze afwisselende en zelfstandige functie draag je de verantwoordelijkheid om aan de hand van beleidskaders tot de meest adequate behandelmethode te komen. Hierbij begeleid je ieder bezwaarschrift op het moment van ontvangst tot afronding en sta je direct in contact met de bezwaarmaker. Je wordt begeleid door vaste collegae binnen een leuk en dynamisch subteam van team Bijstand.

Wij vragen

 • Je bent op werkdagen per direct fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2017; met mogelijkheid tot verlenging;
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je hebt aantoonbare kennis van bestuurs- en privaatrecht, specifiek de Participatiewet;
 • Je hebt – minimaal – een afgeronde Hbo-opleiding Rechten;
 • Je beschikt over minimaal een half jaar werkervaring met betrekking tot behandeling van bezwaarschriften op grond van de Participatiewet;
 • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring met systemen als Octopus, Socrates, RMW/Raak, Has, Mendix;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan (klant)contacten;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Werken op fulltime basis, per direct;
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan toonaangevende publieke actoren;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en diverse (klant)contacten;
 • Een marktconform uurloon;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie juridisch adviseur – team Bijstand. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017;
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG

Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 24 maart 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl

19 maart 2017
Direct solliciteren

Ervaren medewerker Dienstverlening/burgerzaken gemeente Rotterdam [per direct, fulltime]

Standplaats: Rotterdam - minimaal MBO werk- en denkniveau Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct ervaren collega’s als medewerker Klantcontact [Dienstverlening/Burgerzaken] voor de gemeente Rotterdam! Ben je (young) professional, heb je aantoonbare affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je fulltime inzetbaar en minimaal voor een jaar beschikbaar? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Klantcontact [Dienstverlening/Burgerzaken] ben je zowel aan de balie als in de verwerkingseenheid verantwoordelijk voor de afhandeling van alle vragen, aanvragen, producten en diensten die de burger vraagt van de gemeente. Je maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter die bijzondere aandacht dan wel om maatwerk vragen. Dit alles volgens de dienstverleningsrichtlijnen van de gemeente Rotterdam. Je signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen.

Wij vragen

 • Je hebt recente allround-werkervaring op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen [minimaal 3 jaar ervaring];
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je bent op werkdagen per direct fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2017; met mogelijkheid tot verlenging;
 • Je bent woonachtig in (de zeer nabije omgeving van) Rotterdam;
 • Je hebt ervaring met Key2Burgerzaken (Centric);
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het dienstverleningsconcept van gemeente Rotterdam;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je bent - indien student - in het bezit van een studenten ov-chipkaart (weekabonnement);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent een échte gastheer/-vrouw;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;
 • Je bent bereid tot reizen naar de stadswinkels (deelgemeentekantoren) waar jouw inzet benodigd is;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Werken op fulltime basis, per direct;
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan (deel)gemeenten;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en klantcontact;
 • Een marktconform uurloon;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Dienstverlening/Burgerzaken gemeente Rotterdam. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2017.
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend.
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
 • Recente VOG

Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 26 april 2017. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl

01 januari 1970
Direct solliciteren

KCC Medewerker

Standplaats: Regio Arnhem - HBO/ WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct collega’s als medewerker KCC voor meerdere gemeenten in de regio Arnhem! Heb je een Hbo- dan wel WO-achtergrond? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar en woon je in (de omgeving van) Arnhem?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

Functieomschrijving
Als medewerker KCC ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van alle telefonische vragen van de burger.

 • telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig;

Je beantwoordt vragen van inwoners en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van de gemeente Arnhem. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren.

Herken jij je hierin?

 • Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren; 

Wij vragen

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem;
 • Je studeert op Hbo- of WO-niveau [minimaal tweede jaar] of je bent afgestudeerd op Hbo- dan wel WO-niveau;
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week;
 • Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig;
 • Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject tot medewerker KCC van minimaal 3 dagen per week voor een periode van minimaal 4 weken. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar  inzetbaar voor gemeente Arnhem en – eventueel – andere gemeenten;
 • Je staat open voor de mogelijkheid om tevens bij andere gemeenten te kunnen worden ingezet;

Ons aanbod

 • Een intensief opleidingstraject van meerdere weken;
 • De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
 • Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er – met name gedurende reguliere schoolvakanties – geregeld veel uren beschikbaar. Wees je ervan bewust dat je op flexibele basis wordt ingezet en dat wij je géén urengarantie kunnen bieden;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
 • Een bruto-uurloon van €11,32. Er is geen reiskostenvergoeding;

SOLLICITEREN

Herken je je in de profielschets, ben je intrinsiek gemotiveerd voor deze functie en kun je voldoen aan de instroomvoorwaarden?

Solliciteer direct via ons e-mailadres: solliciteren@nuflex.nl [o.v.v. medewerker KCC omgeving Arnhem]

Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt: 

 • Curriculum Vitae op NuFlex format: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding. Heb je reeds een achtergrond in Burgerzaken / Burgerlijke Stand? Vermeld dan duidelijk welke producten jij reeds beheerst!
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
 • Beschikbaarheid: aantal uren per week. Let als voorbeeld hierbij op de openingstijden van gemeente Arnhem: https://www.arnhem.nl/algemeen/openingstijden_gemeente_arnhem.
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. N.B.: in deze eerste fase van het sollicitatietraject is een goede (pas)foto voldoende. 
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties 

NuFlex voorziet je binnen een week in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten voldoet.

Heb je reeds eerder gesolliciteerd, ben je nog altijd geïnteresseerd én kun je voldoen aan de huidige instroomvoorwaarden? Wij horen dan graag van je door middel van de toezending van je actuele Curriculum Vitae! 

Deadline: 1 februari 2017. Vragen kun je richten ter attentie van Paul Broekhof op solliciteren@nuflex.nl of telefonisch via 06 27 150 060.

 

24 januari 2017
Direct solliciteren

Traineeship Overheid

Standplaats: Nederland - HBO/ WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Traineeship Overheid

NuFlex is een jonge, innovatieve onderneming waar talent, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Wij zetten vanuit een samenwerkingsverband studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid.

 

NuFlex speelt in op de veranderende rol van onze opdrachtgevers door een onderscheidende invulling te geven aan drie kernbegrippen die tot gezamenlijk succes leiden: kwaliteit, innovatie en samenwerking.

Om ook de komende jaren een bepalende rol te spelen binnen de overheidssector zijn wij op zoek naar jonge professionals die willen groeien binnen de publieke sector. Heb jij affiniteit met de overheid? Heb jij interesse in een carrière binnen de gemeente en wil jij jezelf doorontwikkelen? Solliciteer dan snel voor het traineeship! 

Functie
Een trainee gaat verschillende functies uitvoeren bij een van onze opdrachtgevers binnen het domein overheid. Deze functies worden kortgesloten tussen de opdrachtgever, NuFlex en de trainee zelf. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland dus flexibiliteit wat betreft je werkplek is een harde eis.  

Wij bieden
Het trainee programma van NuFlex geeft jou de kans om binnen het werkgebied direct werkervaring op te doen. In het werkveld wordt je een specialist door verschillende opleidingen, daarnaast loop je mee met ervaren mensen binnen het werkveld. Jij krijgt de kans om je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen, hierdoor is dit traineeship een waardevolle ervaring. Je wordt intensief begeleid vanuit NuFlex en je komt in een organisatie terecht die openstaat voor initiatief en waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op hbo of universitair niveau. Je bent een ambitieuze starter of bent toe aan de tweede stap in je carrière. Je bent leergierig, analytisch ingesteld en je durft je nek uit te steken. Bovendien kan je goed organiseren en toon je de nodige daadkracht om op verschillende niveaus te kunnen functioneren. 

Interesse?
Belangstellenden kunnen een bondige, heldere motivatie en curriculum vitae sturen naar solliciteren@nuflex.nl  of per post sturen naar NuFlex, Oude Nieuwveenseweg 111-113, 2441 CT, Nieuwveen, t.a.v. Paul Broekhof.

01 januari 1970
Direct solliciteren

Specialistisch medewerker Immigratie

Standplaats: heel Nederland - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s Specialistisch medewerker Immigratie voor gemeenten door heel Nederland! Heb je werkervaring met betrekking tot de taakgroep Immigratie, ben je parttime dan wel fulltime inzetbaar en heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE
NuFlex werkt op landelijk niveau samen met verscheidene gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een nieuwe, lokale en innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Een specialistisch medewerker Immigratie houdt zich bezig met de drie processen binnen de taakgroep Immigratie: Eerste inschrijving, Her inschrijving en Register Niet-Ingezetenen. In deze complexe processen spelen ook andere ketenpartners een rol, waaronder Handhaving en IND). Het takenpakket bestaat uit:

 • Beoordelen, interpreteren en beslissingen nemen aangaande rechtsfeiten en systeemmutaties;
 • Verwerken van rechtsfeiten en brondocumenten in de BRP;
 • Uitvoeren van controles op volledigheid, echtheid en juistheid van brondocumenten;
 • Beoordelen van verzoeken tot inschrijving in de BRP op:
  • Identiteit aanvrager;
  • Persoonsgegevens + afstammingsrelaties;
  • Rechtmatigheid verblijf;
  • Rechtmatigheid adres;
  • Het inschrijven in de BRP.
 • Afnemen van een verklaring Onder Ede (VOE);
 • Verwerken van binnengemeentelijke/ intergemeentelijke verhuizing/ vestiging/vertrek buitenland;
 • Postverwerking;
 • Informatieverstrekking aan het loket en aan de telefoon;
 • Voeren van correspondentie & uitvoeren van onderzoek;
 • Bemensen van het Callcenter en informatieloket;
 • Controleren van eenvoudige posten van collega’s.

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring met Eerste Inschrijving, Her Inschrijving en Register Niet-Ingezetenen;
 • Je hebt een BRP-medio of BRP-Specialist diploma;
 • Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je bent op werkdagen parttime dan wel fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2015;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent een échte gastheer/gastvrouw;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je bent bereid tot reizen naar de gemeente waar je wordt ingezet.

Ons aanbod

 • Werken op parttime dan wel fulltime-basis tot minimaal einde jaar 2015;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Een marktconform uurloon,
SOLLICITEREN

Solliciteer direct - en uitsluitend - via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Specialistisch Medewerker regio Nederland. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding(en).
 • Vermeld duidelijk welke taken je beheerst met betrekking tot de taakgroep Immigratie.
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week.
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend.
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal  referenties. 

NuFlex voorziet je direct in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande tegemoet komt. 

01 januari 1970
Direct solliciteren

Medewerkers Burgerlijke Stand

Standplaats: heel Nederland - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s Burgerlijke Stand voor gemeenten door heel Nederland! Heb je werkervaring in Burgerlijke Stand, affiniteit met gemeentelijke dienstverlening en ben je parttime dan wel fulltime inzetbaar? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met verscheidene gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een nieuwe, lokale en innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Een Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is een collega, gerechtigd tot het inschrijven van geboorten, huwelijken, echtscheidingen, geregistreerde partnerschappen en overlijdens, of adopties in de daartoe aangelegde registers van de burgerlijke stand. Hij/Zij is ook gerechtigd om wijzigingen bij die akten aan te brengen, waaronder naamsveranderingen, ouderschapsbetwistingen en nationaliteitsveranderingen.

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring als Ambtenaar Burgerlijk Stand EN je bent beëdigd voor deze functie;
 • Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een heterogene en soms uitdagende klantgroep;
 • Je bent op werkdagen parttime dan wel fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2015;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent een échte gastheer/gastvrouw;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je bent bereid tot reizen naar de gemeente waar je wordt ingezet.

Ons aanbod

 • Werken op parttime dan wel fulltime-basis tot minimaal einde jaar 2015;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Een marktconform uurloon.
SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerlijke Stand regio Nederland. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding(en).
 • Vermeld duidelijk welke producten je beheerst op het gebied van Burgerzaken/Burgerlijke Stand
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2015.
 • Kleurenkopie Paspoort of Identiteitskaart. In deze fase van het sollicitatietraject is een (pas)foto eveneens toereikend.
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties.

NuFlex voorziet je direct in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande tegemoet komt. 

01 januari 1970
Direct solliciteren

Medewerkers Dienstverlening/Burgerzaken - Afsprakenbalie

Standplaats: Amsterdam - MBO / Hbo / WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

**Deze functie staat op dit moment niet open, maar solliciteren blijft doorlopend mogelijk. Met jouw goedkeuring word je opgenomen in onze portefeuille, waarna we bij een nieuwe uitvraag contact met je opnemen of je alsnog beschikbaar bent. Wanneer er een nieuwe uitvraag plaatsvindt, is op dit moment niet bekend.**

NuFlex en Olympia Uitzendbureau zoeken collega’s als medewerker Dienstverlening/Burgerzaken - Afsprakenbalie voor de gemeente Amsterdam! Ben je student, afgestudeerd of professional? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je parttime dan wel fulltime inzetbaar en woon je in (de omgeving van) Amsterdam? Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

Gemeente Amsterdam staat in de top 50 van favoriete werkgevers. Gemeente Amsterdam zoekt mensen met gevoel voor Amsterdam. De dynamiek van de stad en het interne verandertraject vragen om medewerkers met een 'nieuwe stijl'; studenten en professionals met initiatief en ambitie die zich écht willen inzetten en onderscheiden. NuFlex is een jonge organisatie en zoekt studenten, afgestudeerden en (young) professionals die samen met ons van deze geweldige klus een succes maken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Gemeente Amsterdam start als eerste gemeente in Nederland met een nieuwe manier van werken aan hun balies. Als medewerker Afsprakenbalie lever je informatie op meerdere specifieke aandachtsgebieden, sta je bezoekers te woord, verwijs je bezoekers met een afspraak door naar de Inloopbalie of maak je een afspraak voor hen, begeleid je je minder validen naar de balies of hun afspraak en zie je toe op een ordelijk verloop aan de balies.Jij bent hiermee het visitekaartje van de gemeente!

Wij vragen

 • Je hebt affiniteit met gemeentelijke dienstverlening;
 • Je studeert op MBO, Hbo- of WO-niveau of je bent afgestudeerd  op MBO, Hbo- dan wel WO-niveau;
 • Je bent woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam;
 • Je bent op werkdagen parttime (minimaal 24 uur per week) dan wel fulltime beschikbaar tot minimaal einde jaar 2015;
 • Je hebt geen vakantieplannen in de zomermaanden juni, juli en augustus;
 • Je bent - wanneer je student bent - in het bezit van een studenten ov-chipkaart (weekabonnement);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent een échte gastheer, gastvrouw;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;
 • Je bent bereid tot reizen tussen de zeven stadsdelen van Amsterdam.

Ons aanbod

 • Werken op parttime dan wel fulltime-basis tot minimaal einde jaar 2015;
 • Opleiding in het nieuwe dienstverleningsconcept en mogelijkheden tot doorontwikkeling;
 • De ideale baan voor studenten, (pas) afgestudeerden en (young) professionals om tot de (lokale) overheid toe te treden;
 • Bouwen aan je CV;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Klantcontact met veel verschillende mensen;
 • Een marktconform uurloon;
 • Reiskosten is een tegemoetkoming, geen gehele vergoeding.
SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl [o.v.v. sollicitatie Afsprakenbalie gemeente Amsterdam]. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt: 

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding.
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de vacature.
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week. 
 • Kleurenkopie geldig Paspoort of geldige Identiteitskaart. N.B.: in deze fase van het sollicitatietraject is een goede (pas)foto voldoende.
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties 

NuFlex voorziet je direct in een terugkoppeling. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande tegemoet komt. Deadline voor solliciteren: bereikt.

01 januari 1970
Direct solliciteren

Open sollicitatie

Standplaats: Intern - Niveau - Vakgebied: Open sollicitatie - Branche: Overheid

Solliciteren is doorlopend welkom. Richt je open sollicitatie - o.v.v. open sollicitatie Overheid - aan: solliciteren@nuflex.nl

Met jouw goedkeuring word je opgenomen in onze portefeuille. Wanneer zich een interessante uitdaging voor je aanbiedt, nemen wij contact met je op voor een intake!

01 januari 1970
Direct solliciteren