Het traineeship burgerzaken

Wat ga je leren?

Wij bieden jou de middelen en handvatten om een vliegende start binnen burgerzaken te maken.

(Door)leren en werken tegelijk

Volg een vakopleiding burgerzaken die wordt gegeven door NuFlex. Ondertussen breng jij je opgedane kennis in de praktijk bij een gemeente.

Ontdek jouw talent en drijfveren

Bij start ontvang je een analyse van je drijfveren en samen met jouw talentmanager wordt besproken hoe jij deze het beste kan gaan inzetten.

De veranderde wereld

Wat kan je van de digitalisering verwachten, welke actuele veranderingen vinden er plaats en wat betekent dit voor je talenten en opdrachten?

Hoe krijg je de leukste opdrachten

Wij geven jou de gouden tips mee hoe jij uitgenodigd wordt bij de verschillende gemeentes in Nederland en hoe jij jezelf online kenbaar maakt.

Welke uitdaging ga je aan?

Bij NuFlex willen wij graag mensen met weinig tot geen ervaring binnen een gemeente de kans bieden om een eerste stap te zetten binnen de wereld van burgerzaken. Wij bieden jou de middelen en handvatten waarmee je uiteindelijk bij ruim 100 gemeentes door heel het land een start binnen burgerzaken kan maken. Dit kan zijn op de KCC-afdeling waar jij alle eerstelijns vragen van burgers beantwoord, of gelijk op de frontoffice waar je burgers helpt met onder andere aanvragen voor rijbewijzen en paspoorten. Het Traineeship burgerzaken is slechts het begin van een ontwikkeltraject dat jij bij NuFlex aangaat om je steeds verder binnen burgerzaken te specialiseren. Doordat je steeds van werkomgeving wisselt maak je een razendsnelle ontwikkeling door!

Ja, ik heb interesse

Wat bieden we jou?

Een vakopleiding burgerzaken

Verschillende NuFlex experts vanuit het werkveld geven vakinhoudelijke trainingen over de wereld van burgerzaken. Onderwerpen zijn onder andere Identiteit & Fraude, Nationaliteit BRP en Burgerlijke Stand.

Salaris

Al tijdens de opleiding ontvang je een salaris, waarbij je na afronding van deze opleiding al snel de mogelijkheden krijgt om zowel in kennis als arbeidsvoorwaarden stappen te maken.

Intentie tot vast dienstverband

Een contract voor bepaalde tijd, met uiteraard de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Talenten motivatie analyse (TMA)

Bij de start zetten wij onze Talenten Motivatie Analyse (TMA) om een analyse te maken van jouw talenten en drijfveren. Samen met jouw talentmanager start je vervolgens een ontwikkeltraject zodat je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied blijft groeien.

Overige voorwaarden

25 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur), 8,33% vakantiegeld en een leaseauto behoort op de langere termijn tot de mogelijkheden.

"Het spreekt mij bij het Traineeship aan dat je veel kennis in de breedte opdoet. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend"

Paul Koopman | Trainee NuFlex

Lees het verhaal

Wie ben jij?

Opleiding

Een afgeronde MBO-4, HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld richting SJD, Bestuurskunde, Recht of Social Work).

Beschikbaarheid

Beschikbaar voor 32 tot 36 uur, tijdens het traineeship de eerste twee weken fulltime 36 uur.

Reizen

Je ziet het als een uitdaging om bij verschillende gemeentes aan het werk te gaan, daarom is reizen voor jou geen probleem.

Talentenprofiel

Secuur in je administratie, flexibel, proactief, digitaal vaardig en behulpzaam naar anderen.

Over NuFlex

NuFlex is een specialistische organisatie gericht op het werkveld van Burgerzaken, Dienstverlening en het Sociaal Domein binnen verschillende gemeenten. Wij geloven bij NuFlex sterk dat ieder mens, hoe oud en met welke achtergrond ook, talenten heeft. Hierbij is onze doelstelling om talenten te matchen aan een passende functie en werkomgeving. Zo zul jij niet alleen succesvol worden, maar vooral met plezier naar je werk gaat! Daarnaast zetten wij onze Talenten Motivatie Analyse (TMA) in om samen met jou een ontwikkeltraject op te starten zodat je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied blijft groeien. Met behulp van opleidingen, cursussen, trainingen en ervaringen zorgen wij dat jij mee kunt gaan in de nieuwste ontwikkelingen die spelen binnen de gemeenten en daarmee aansluit op het team van de toekomst.

Interesse?

Wil je meer informatie ontvangen over het traineeship? Geef je gegevens aan ons door en één van onze recruiters neemt dan binnen drie werkdagen contact met je op!