NuFlex vangt per direct wisselingen in de werkdruk op!

NuFlex is een jonge onderneming, die vanuit een samenwerkingsverband op een unieke wijze studenten en (young) professionals binnen onder andere het Onderwijs en de Overheid inzet. Op een school of bij een gemeente ontstaan geregeld uitdagingen rondom de inzet van medewerkers in onverwachte situaties, of taken waar de eigen collega’s onvoldoende tijd voor hebben. Uitval van de vaste krachten of een piekbelasting in de werkdruk zijn hiervan voorbeelden. Het zijn die momenten dat er extra handen nodig én nu dus beschikbaar zijn!

Samenwerken met NuFlex betekent dat wij voor onze opdrachtgevers een flexibele schil van HBO- en WO-studenten creëren waaruit ‘naar behoefte’ geput kan worden. Dit geeft opdrachtgevers de mogelijkheid de kwaliteit binnen de organisatie te verhogen en kosten te besparen door de bezetting te plussen wanneer dat nodig is. Er kan zelfs naar de ideale balans tussen flexibele- en vaste inzet toe worden gewerkt. De NuFlex’ers zijn in allerlei rollen per direct, op uurbasis en ook ‘s avond en in het weekend beschikbaar.

NuFlex staat voor een goede zorg voor haar medewerkers. Wij zijn daarin de enige organisatie in haar soort die samenwerkt met de Hostmanship Group en onze medewerkers opleidt in deze manier van denken. De nadruk bij onze aanpak ligt op gezamenlijk. Wij denken namelijk in partnerships: zowel met de opdrachtgever als met onze medewerker. En in plaats van alleen binnen de markt te werken, zoeken en vinden wij samenwerking met andere partijen. Dit om onze opdrachtgevers een volledig ontzorgingspakket aan te bieden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit de hoogste prioriteit hebben. Wij maken tenslotte samen het verschil! Zelf hebben wij, onze partners en ambassadeurs jarenlange ervaring binnen de werkvelden waar de NuFlex’ers aan de slag gaan. Dat maakt dat wij vanuit verbinding met onze opdrachtgevers meedenken, buiten de gebaande paden weten te treden en aan duurzame relaties bouwen.

Kernwoorden van de samenwerking zijn altijd: flexibele ontzorging en kwaliteit vanuit een partnership. Dit zonder afnameverplichting en met de laagste prijsgarantie.

Our flexibility will make you smile!

Vacatures Overheid

SPOED - front office medewerker burgerzaken

Standplaats: In het zuiden van de provincie Drenthe - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren medewerker front office burgerzaken voor een van onze opdrachtgevers in het zuiden van de provincie Drenthe.

 

Als medewerker Frontoffice Burgerzaken ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale dienstverlening aan burgers. Je behandelt frontoffice aanvragen zoals reisdocumenten, rijbewijzen, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Heb je ervaring als medewerker front office burgerzaken en ben je per direct 32 uur beschikbaar?

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

 

19 juli 2018
Direct solliciteren

SPOED - KCC medewerker

Standplaats: In het zuiden van de provincie Drenthe - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Vind je het geweldig om inwoners telefonisch te woord te staan?

Grijp dan deze kans als KCC medewerker bij een van onze opdrachtgevers in het zuiden van de provincie Drenthe.

 

Functieomschrijving

Als medewerker KCC ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van alle telefonische vragen van de burger.

Je beantwoordt vragen van inwoners en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van de gemeente. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren.

 

Herken jij je hierin?

 • Je hebt gemeentelijke KCC ervaring;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 32 uur beschikbaar;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren;

Competenties

 • Klant- en servicegericht;
 • vakkundig;
 • communicatieve vaardigheden;
 • inlevingsvermogen;

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

19 juli 2018
Direct solliciteren

Burgelijke Stand Amsterdam

Standplaats: Amsterdam - In overleg Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Grijp je kans om bij de gemeente Amsterdam te beginnen!

Zie jij het als jouw persoonlijke uitdaging om de kwaliteit van het Nederlandse Basis Registratie Personen (BRP) en Burgerlijke Stand te waarborgen en waar mogelijk verbeteren? Dan komen wij graag met jou in contact. We zijn namelijk op zoek naar Specialisten Burgerlijke Stand voor de gemeente Amsterdam.

 


Wat ga je doen?

Als specialist Burgerlijke Stand ben je onderdeel van een deskundig team van allrounders. Je behandelt complexe vraagstukken met betrekking tot optie en naturalisatie, het beoordelen van (buitenlandse) brondocumenten voor een huwelijk, inschrijving in de BRP en het opmaken van officiële documenten zoals geboorte- of overlijdensakten . Je bent vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand, internationaal privaatrecht en de BRP. Eventuele werkzaamheden zijn: huwelijken en partnerschapsregistraties van personen van gelijk geslacht te voltrekken en te registreren. Je kunt aanspreekpunt zijn voor zowel trouwambtenaren als trouwlocaties voor vragen over de toepassing van het Nederlandse civiel- en privaatrecht.


Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding en een beëdiging bij de rechtbankt tot ABS;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een (lokale) overheidsomgeving zoals KCC, Burgerzaken, Burgerlijke Stand, Immigratie & Nationaliteiten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden van persoonlijke gesprekken in een klantvriendelijke sfeer. Je weet de gesprekken te begrenzen tot de geldende wet- en regelgeving en waar nodig gesprekken te beëindigen als de situatie hier om vraagt (bijvoorbeeld in geval van fraude);
 • Je hebt kennis van digitale systemen als Key2Burgerzaken, IBurgerzaken, DIS4all en Qmatic

 

Wie ben jij?

Dienstverlening is jou op het lijf geschreven. Je ontleent veel energie aan het voeren van persoonlijke gesprekken en het toepassen van de wettelijke kaders die daarbij horen. Goed luisteren, kunnen onderzoeken en collegiale samenwerking zijn daarbij belangrijke aspecten. Je bent resultaatgericht en kunt snel en efficiënt een oordeel vormen. Ook als er veel aanvragen liggen dan blijf je rustig en levert kwalitatief hoogwaardig werk af.

 • Je bent nauwkeurig, planmatig en integer;
 • Je bent proactief, initiatiefrijk en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de klant;
 • Je bent besluitvaardig en resultaatgericht.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

13 juli 2018
Direct solliciteren

Adviseur Erfgoed en Monumenten

Standplaats: Door heel Nederland - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Ben jij een erfgoedliefhebber in hart en nieren en heb je up-to-date kennis over cultureel erfgoed binnen de omgevingswet. Dan komen wij graag met jou in contact! Voor diverse gemeentes in Nederland zijn wij namelijk op zoek naar erfgoed adviseurs.

 

Wat ga je doen?

Als Adviseur Erfgoed en Monumenten adviseer je over de kwaliteit van gebouwd erfgoed met jouw kennis van cultuurhistorische waarden en de omgevingswet. Je levert een actieve bijdrage aan de bescherming en instandhouding van cultuurhistorisch waardevolle elementen binnen de gemeente. Dat doe je onder andere door het beoordelen van vergunningsaanvragen voor renovaties of onderhoudswerkzaamheden aan monumenten en je adviseert over bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. Je bent daarnaast dé vraagbaak als het gaat om subsidieaanvragen voor gebouwd erfgoed. Het kan voorkomen dat je betrokken bent bij het (al dan niet) aanwijzen van gebouwd erfgoed tot gemeentelijk monument. Je werkt verder nauw samen met diverse betrokken partijen zoals de Welstandscommissie, de lokale historische kring en archeologische bureaus.  


Wat breng je mee?

 • Minimaal afgeronde HBO Bachelor opleiding op gebied van erfgoed, bouwhistorie, bouwkunde, kunstgeschiedenis;
 • Aantoonbare werkervaring met het verlenen van gemeentelijke vergunningen;
 • Up-to-date kennis van én werkervaring met juridische regelgeving over erfgoedwet, bestemmingsplannen en omgevingsrecht;
 • Kennis van bouwkundige principes;
 • Een interdisciplinaire benadering van complexe ruimtelijke erfgoedopgaven;
 • Affiniteit met monumenten, cultuurhistorie en archeologie.


Wie ben jij?

 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen;
 • Je bent analytisch en kunt goed rapporten schrijven;
 • Je bent in staat om jouw bevindingen op heldere wijze te presenteren;
 • Je bent samenwerkingsgericht, assertief en omgevingsbewust;
 • Je bent besluitvaardig, proactief en resultaatgericht.

 

Wat levert het op?

 • De mogelijkheid om een verschil te maken als het gaat om instandhouding en het behoud van cultureel erfgoed;
 • Een inspirerende werkervaring in een politieke omgeving;
 • Een interessant salaris.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

12 juli 2018
Direct solliciteren

Burgelijke Stand

Standplaats: Door heel Nederland - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Zie jij het als jouw persoonlijke uitdaging om de kwaliteit van het Nederlandse Basis Registratie Personen (BRP) en Burgerlijke Stand te waarborgen en waar mogelijk verbeteren? Dan komen wij graag met jou in contact. We zijn namelijk op zoek naar Specialisten Burgerlijke Stand voor diverse gemeentes in Nederland.

 


Wat ga je doen?

Als specialist Burgerlijke Stand ben je onderdeel van een deskundig team van allrounders. Je behandelt complexe vraagstukken met betrekking tot optie en naturalisatie, het beoordelen van (buitenlandse) brondocumenten voor een huwelijk, inschrijving in de BRP en het opmaken van officiële documenten zoals geboorte- of overlijdensakten . Je bent vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand, internationaal privaatrecht en de BRP. Eventuele werkzaamheden zijn: huwelijken en partnerschapsregistraties van personen van gelijk geslacht te voltrekken en te registreren. Je kunt aanspreekpunt zijn voor zowel trouwambtenaren als trouwlocaties voor vragen over de toepassing van het Nederlandse civiel- en privaatrecht.


Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding en een beëdiging bij de rechtbankt tot ABS;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een (lokale) overheidsomgeving zoals KCC, Burgerzaken, Burgerlijke Stand, Immigratie & Nationaliteiten;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden van persoonlijke gesprekken in een klantvriendelijke sfeer. Je weet de gesprekken te begrenzen tot de geldende wet- en regelgeving en waar nodig gesprekken te beëindigen als de situatie hier om vraagt (bijvoorbeeld in geval van fraude);
 • Je hebt kennis van digitale systemen als Key2Burgerzaken, IBurgerzaken, DIS4all en Qmatic

 

Wie ben jij?

Dienstverlening is jou op het lijf geschreven. Je ontleent veel energie aan het voeren van persoonlijke gesprekken en het toepassen van de wettelijke kaders die daarbij horen. Goed luisteren, kunnen onderzoeken en collegiale samenwerking zijn daarbij belangrijke aspecten. Je bent resultaatgericht en kunt snel en efficiënt een oordeel vormen. Ook als er veel aanvragen liggen dan blijf je rustig en levert kwalitatief hoogwaardig werk af.

 • Je bent nauwkeurig, planmatig en integer;
 • Je bent proactief, initiatiefrijk en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de klant;
 • Je bent besluitvaardig en resultaatgericht.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

11 juli 2018
Direct solliciteren

Onervaren KCC-medewerker

Standplaats: Gemeente Barendrecht - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Wil jij aan de slag bij de gemeentelijke overheid maar heb je geen gemeentelijke ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!
We gaan je namelijk klaarstomen voor de rol van KCC-medewerker bij de gemeente Barendrecht.

 

Functieomschrijving:

Als KCC-medewerker ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale dienstverlening aan burgers. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen en behandelen van diverse (aan)vragen aan de telefoon. Daarnaast behandel en beoordeel je aanvragen aan de burgerzaken balie, zoals het aanvragen van reisdocumenten. 

 

Wij vragen niet veel!

 • Je bent minimaal HBO afgestudeerd;
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject tot front office medewerker burgerzaken. 

 

Wij bieden meer!

 • Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken;
 • De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
 • Een aantrekkelijk salaris.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

02 juli 2018
Direct solliciteren

Onervaren KCC-medewerker

Standplaats: Gemeente Hardinxveld-Giessendam - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Wil jij graag werken voor de gemeentelijke overheid?!

Ben jij superrr flexibel inzetbaar maar heb je geen ervaring binnen de gemeente? Dan leiden wij jou heel graag op voor de functie KCC-medewerker bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam!

 

Functieomschrijving 

Als KCC-medewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse vragen aan de burgerzakenbalie en per telefoon. 

 

Wij vragen niet veel!

 • Je bent woonachtig in de nabije omgeving;
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en dit op afroep tegen flexibele uren (geen uren-garantie).

 

Wij bieden meer!

 • Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken; 
 • De ideale baan voor studenten, afgestudeerden en zij-instromers om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

 

02 juli 2018
Direct solliciteren

Specialistisch Medewerker Burgerlijke Stand & Immigratie

Standplaats: Door heel Nederland - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

NuFlex is continu op zoek naar Specialisten voor diverse gemeenten door heel Nederland.

 

Over de functie

Als Specialistisch medewerker Burgerlijke Stand & Immigratie help je dagelijks mensen met de inschrijving in de Basisregistratie Personen, het Register Niet Ingezetenen en Nederlander te worden aan het loket. Je begeleidt aanvragen van A t/m Z en werkt nauw samen met collega’s door het werk van elkaar te controleren.

 

Wat ga je doen?

 • Aannemen en verwerken van aangiftes in de Basisregistratie Personen (BRP) zoals eerste inschrijvingen
 • Beoordelen van buitenlandse brondocumenten zoals geboorte-, huwelijks- en echtscheidingsaktes
 • Actualiseren en corrigeren van persoonslijsten in de BRP
 • Verstrekken van afschriften en uittreksels van akten van de burgerlijke stand
 • Opmaken van aktes van de burgerlijke stand zoals: geboorte-, huwelijks en geregistreerde partnerschapsakten
 • Bijhouden van de akten Burgerlijke Stand zoals bij: naamswijzigingen, echtscheidingen, erkenningen


Wie ben jij?

Dienstverlening is jou op het lijf geschreven. Je ontleent veel energie aan het voeren van persoonlijke gesprekken en het toepassen van de wettelijke kaders die daarbij horen. Goed luisteren, kunnen onderzoeken en collegiale samenwerking zijn daarbij belangrijke aspecten. Je bent resultaatgericht en kunt snel en efficiënt een oordeel vormen. Ook als er veel aanvragen liggen dan blijf je rustig en levert kwalitatief hoogwaardig werk af.

Wat breng je mee?

 • Je hebt werkervaring opgedaan in een (lokale) overheidsomgeving zoals KCC, Burgerzaken, Burgerlijke Stand, Immigratie & Nationaliteiten of Immigratie en Nationaliteiten Dienst
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in klantencontact in dienstverlenende werkomgeving
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden van persoonlijke gesprekken in een klantvriendelijke sfeer. Je weet de gesprekken te begrenzen tot de geldende wet- en regelgeving en waar nodig gesprekken te beëindigen als de situatie hier om vraagt (bijvoorbeeld in geval van fraude)
 • Je hebt kennis van digitale systemen als Key2Burgerzaken, IBurgerzaken, DIS4all en Qmatic
 • Opleiding BRP-medior of BRP-specialist is een pré

 

Vereisten

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding
 • Afgeronde basisopleiding burgerzaken

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

15 juni 2018
Direct solliciteren

KCC / Receptie / Baliemedewerker Burgerzaken

Standplaats: Gennep - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

Wil jij graag werken voor de lokale overheid maar heb je nog geen relevante werkervaring? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in Limburg zijn wij op zoek naar een trainee medewerker burgerzaken om op te leiden tot allround medewerker burgerzaken.

Wie ben jij?
Je woont in (de nabije omgeving van) Gennep en je wilt graag werken bij de gemeentelijke overheid. Je bent dienstverlenend, leergierig, communicatief vaardig, nauwkeurig en je hebt oog voor detail.

Wat ga je doen?
Jij bent het visitekaartje van de gemeente. Je bent het eerste aanspreekpunt voor burgers. Als trainee medewerker burgerzaken word je opgeleid tot allround medewerker burgerzaken. Je begint bij het Klant Contact Centrum (KCC). Hier beantwoord je telefonisch vragen van burgers of verbind je de burger door naar de juiste afdeling. Als dit goed gaat word je ingewerkt aan de receptie van het gemeentehuis. Bij goed functioneren kun je vervolgens worden ingewerkt aan de balie. Hier help je in eerste instantie met de uitgifte van burgerzaken producten zoals identiteitsbewijzen, rijbewijzen en uittreksels uit het Basis Register Personen (BRP).


Vereisten

 • Je woont in (de nabije omgeving van) Gennep
 • Je hebt minimaal MBO4
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je bent gedurende deze zomervakantie niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig


Wat wij bieden

 • De ideale baan voor starters en zij-instromers om tot de lokale overheid toe te treden
 • In eerste instantie betreft het een dienstverband van 3 maanden, bij goed functioneren optie tot verlenging
 • Een contract voor 32-40 uur per week
 • Een goed salaris conform de salaristabel gemeenteambtenaren

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en een motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan. Voor vragen kun je contact opnemen via 085-8221676 of stuur een mail naar solliciteren@nuflex.nl t.a.v. Swasna Ramcharan.

11 juni 2018
Direct solliciteren

KCC medewerker

Standplaats: Dronten - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Vind je het geweldig om burgers telefonisch te woord te staan?

Grijp dan deze kans als KCC medewerker bij de gemeente Dronten.

 

Functieomschrijving

Als medewerker KCC ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van alle telefonische vragen van de burger.

Je beantwoordt vragen van inwoners en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van de gemeente Dronten. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren.

 

Herken jij je hierin?

 • Je hebt bij voorkeur gemeentelijke ervaring;
 • Je hebt ervaring met inbound telefonie;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt tegelijkertijd een gesprek voeren, informatie opzoeken en gegevens invoeren; 

 

Beschik jij over onderstaande competenties?

 • Klant- en servicegericht;
 • vakkundig;
 • communicatieve vaardigheden;
 • inlevingsvermogen;
 • Samenwerken.

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik dan op de “direct solliciteren” button. We ontvangen graag een mail met jouw cv en motivatie waarom jij geschikt bent voor deze baan.

08 juni 2018
Direct solliciteren

medewerker dienstverlenging / burgerzaken / KCC

Standplaats: Provincie Zuid-Holland - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

"Goedendag, waarmee kan ik u helpen?"

Ga aan de slag als medewerker dienstverlenging / burgerzaken / KCC voor een van onze opdrachtgevers in de provincie Zuid-Holland! 

Wat ga je doen: 
Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse (aan)vragen aan de balie en per telefoon.

Je beantwoordt vragen van inwoners, verricht administratieve werkzaamheden en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Je verricht mutaties in de BRP, signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren..

 • het aanvragen en uitreiken van diverse reisdocumenten, rijbewijzen en Verklaringen Omtrent Gedrag;
 • de verstrekking van afschriften / uittreksels Burgerlijke Stand;
 • de verhuizingen van burgers naar en uit de desbetreffende gemeenten;
 • telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig.

 

De kwalificaties:

 • Je hebt minimaal MBO4 of wilt graag een nieuwe uitdaging voor jezelf;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week;
 • Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig;
 • Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject (8 werkdagen binnen 2 weken) tot medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar inzetbaar voor onze opdrachtgevers.

 

Wat wij bieden:

 • Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken;
 • De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
 • Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er, met name gedurende reguliere schoolvakanties, geregeld veel uren beschikbaar;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
 • Een aantrekkelijk salaris

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik op de “direct solliciteren” button, mail je cv in een NuFlex format en motiveer waarom je geïnteresseerd bent en verwacht dat jij geschikt bent voor de baan.

 

05 juni 2018
Direct solliciteren

Medewerker Griffie

Standplaats: Noord-brabant - Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

NuFlex is op zoek naar een medewerker griffie voor een van haar opdrachtgevers in de provincie Noord-Brabant. 

Heb je ervaring binnen de gemeente? dan is dit een mooie kans!  

De werkzaamheden bij onze opdrachtgever bestaan uit:
- Algemene werkzaamheden Griffie
- Werken met Ibabs en Company Webcast
- Maken van verslagen, voorgangslijsten, conceptbesluiten en nieuwsberichten
- Het plaatsen van stukken op het raadsinformatiesysteem.

 

Waar is onze opdrachtgever naar op zoek?
- Beschikbaar in de avonduren
- ervaring binnen de gemeente
- flexibel 

 

Het betreft een functie voor rond de 32 uur per week.

01 juni 2018
Direct solliciteren

Junior bouwplantoetser

Standplaats: Amsterdam - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

Ben je net afgestudeerd of zit je in je laatste jaar bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of rechten met als specialisatie in omgevingswet? Grijp nu je kans!

Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar junior bouwplantoetsers, die het team vergunningen kunnen ondersteunen. Door het toenemende aantal vergunningaanvragen en de verwachte bouwopgave is er behoefte aan een uitbreiding.

 

Wat ga je doen?
Als junior bouwplantoetser toets je bouwplannen aan het bestemmingsplan en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl). Je wordt begeleid door een ervaren medewerker uit het team en leert zo om jouw studiekennis in praktijk te brengen. Naast het beoordelen van de vergunningaanvraag ben je ook aanspreekpunt voor de aanvrager over de vergunning.  

Wat neem je mee?
Tijdens je studie heb je goede resultaten behaald op het gebied van bestuursrecht en je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Je bent resultaatgericht, je hebt oog voor detail, communicatief vaardig, doortastend en je hebt een goed analytisch vermogen waardoor je mogelijke risico’s snel kunt signaleren.

Functie-eisen
-          Minimaal HBO werk- en denkniveau
-          Bij voorkeur 1 jaar ervaring met bouwkundige werkzaamheden
-          Kennis van de omgevingswet

Wat krijg je ervoor terug?
Je gaat een junior traject in om klaargestoomd te worden als volwaardige bouwplantoetser. Je maakt kennis met een gemeentelijke omgeving en krijgt de kans om je verder te ontwikkelen binnen de omgevingswet.

Jouw werkzaamheden worden beloond met een zeer aantrekkelijk salaris.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar solliciteren@nuflex.nl.
Wil je meer weten over de vacature stuur dan je vraag naar henrieke.van.eerten@nuflex.nl of bel 085-8221676.

01 juni 2018
Direct solliciteren

SPOED ERVAREN FRONT OFFICE BURGERZAKEN

Standplaats: Provincie Flevoland - MBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

GRIJP JE KANS!

Wij zijn met spoed op zoek naar ervaren medewerkers Front Office Burgerzaken voor een van onze opdrachtgevers in provincie Flevoland.

Als medewerker Frontoffice Burgerzaken ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale dienstverlening aan burgers. Je behandelt frontoffice aanvragen zoals reisdocumenten, rijbewijzen, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Solliciteren
Geïnteresseerd? Klik op de “direct solliciteren” button, mail je cv in een NuFlex format en motiveer waarom je geïnteresseerd bent en verwacht dat jij geschikt bent voor de baan
01 januari 1970
Direct solliciteren

MEDEWERKER KLANTCONTACT SOCIAAL DOMEIN / BURGERZAKEN

Standplaats: REGIO UTRECHT / AMERSFOORT - HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Klantcontact Sociaal Domein / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie in de regio Utrecht / Amersfoort!

Heb je minimaal een MBO4 achtergrond, studeer je op HBO- of WO-niveau, of heb je al jarenlange werkervaring met klantcontact? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en woon je in de regio?

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als medewerker Klantcontact Sociaal Domein / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse vragen aan de balie en per telefoon

WIJ VRAGEN

 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht / Amersfoort
 • Je studeert op Hbo- of WO-niveau [minimaal tweede jaar], je bent minimaal op MBO4 niveau afgestudeerd, of wilt graag een nieuwe carrière creëren voor jezelf (wij  staan open voor 50 plus!);
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en wilt flexibele tijden werken;
 • Je bent bereid tot het werken tijdens minimaal 1 avondopenstelling per week;
 • Gedurende de gangbare vakanties ga je in totaal niet langer dan één aaneengesloten week met vakantie.

COMPETENTIES

 • Klant- en servicegericht;
 • Vakkundig;
 • Communicatieve vaardig;
 • Inlevingsvermogen;
 • Samenwerken. 

ONS AANBOD

 • De ideale baan om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Wij leiden jou in samenwerking met de gemeente op;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen.

 

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Stuur jouw motivatie en CV naar solliciteren@nuflex.nl en wij gaan jou opleiden!
Enkel reacties die voldoen aan de voorwaarden worden in behandeling genomen.

01 januari 1970
Direct solliciteren

MEDEWERKER BURGERZAKEN

Standplaats: Nederland - Minimaal MBO werk- en denk niveau Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex is door het hele land constant op zoek naar de beste professionals binnen burgerzaken.

Bezorg jij mensen een glimlach wanneer zij een paspoort of rijbewijs bij jou komen afhalen? Heb jij een scherpe blik als het gaat om beoordeling van documenten? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! 

ORGANISATIE
NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als medewerker Klantcontact Burgerzaken help jij de klanten met jouw dienstverlenende en klantgerichte houding. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen en kunt alles vertellen over reisdocumenten. Vervolgens heb jij geen enkele moeite om de aanvragen administratief af te handelen om op deze manier de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand te waarborgen. Je signaleert knelpunten en geeft vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. 

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring op het gebied van Burgerzaken;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;

SOLLICITEREN
Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerzaken Let erop dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018.

Voor vragen kun je contact opnemen via 085 822 16 76 dan wel info@nuflex.nl. 

24 mei 2018
Direct solliciteren

ERVAREN MEDEWERKER BURGERZAKEN GEMEENTE ROTTERDAM

Standplaats: Rotterdam - Minimaal MBO werk- en denk niveau Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt per direct ervaren collega's als medewerker burgerzaken voor de gemeente Rotterdam! 

Bezorg jij mensen een glimlach wanneer zij een paspoort of rijbewijs bij jou komen afhalen? Heb jij een scherpe blik als het gaat om beoordeling van documenten? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! 


ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Klantcontact Burgerzaken help jij de klanten met jouw dienstverlenende en klantgerichte houding. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen en kunt alles vertellen over reisdocumenten. Vervolgens heb jij geen enkele moeite om de aanvragen administratief af te handelen om op deze manier de kwaliteit van de BRP en de Burgerlijke Stand te waarborgen.  Dit alles volgens de dienstverleningsrichtlijnen van de gemeente Rotterdam. Je signaleert knelpunten en geeft vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. 

Wij vragen

 • Je hebt recente werkervaring op het gebied van Burgerzaken [minimaal 3 jaar ervaring];
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Je bent woonachtig in (de nabije omgeving van) Rotterdam;
 • Je hebt ervaring met Key2Burgerzaken (Centric);
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het dienstverleningsconcept van gemeente Rotterdam;
 • Je hebt ervaring in het effectief omgaan met een diversiteit aan klantcontacten;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je werkt zéér accuraat en nauwkeurig;
 • Je hebt een representatief voorkomen, je bent omgevingsbewust, je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling;
 • Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, durft vragen te stellen en kunt snel schakelen;
 • Je kunt een VOG overleggen (vereist);

Ons aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Werken op fulltime basis;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden en klantcontact; 
 • Bouwen aan je CV bij een diversiteit aan (deel)gemeenten;

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Burgerzaken gemeente Rotterdam. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer,(afgeronde) opleiding;
 • Vermeld duidelijk welke producten jij op het gebied van Burgerzaken en parkeerprocessen reeds beheerst;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018.

Solliciteren is mogelijk tot en met dinsdag 13 februari 2018 . Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel info@nuflex.nl

01 januari 1970
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening/ Burgerzaken/ KCC

Standplaats: Regio Leiden - MBO/ HBO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum voor de regio Leiden/Leiderdorp/Oegstgeest! Heb je minimaal MBO4 of wil je graag een nieuwe uitdaging voor jezelf? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar en woon je in deze regio?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Lees dan de vacature!

ORGANISATIE

NuFlex werkt op landelijk niveau samen met diverse gemeenten aan kansen binnen de Overheid. Een kwalitatieve en flexibele kans wel te verstaan. NuFlex is een innovatieve speler die ervan overtuigd is dat een gemeente die flexibiliteit ademt en leeft betere kwaliteit op maat biedt aan haar inwoners en collega’s. Dat is wat wij gezamenlijk willen bereiken met onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Een gemeente zou volgens ons moeten voldoen aan de vragen van morgen, midden in de samenleving staan en plaats bieden aan bevlogen professionals. Wij zien dit als onze gezamenlijke kans en helpen hierbij!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse (aan)vragen aan de balie en per telefoon.

Je beantwoordt vragen van inwoners, verricht administratieve werkzaamheden en maakt afspraken bij (aan)vragen met een meer complex en/of tijdsintensief karakter. Jij bent hiermee het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Je verricht mutaties in de BRP, signaleert knelpunten en doet vanuit de eigen praktijk verbetervoorstellen. Dit alles in een continue proces van leren en verbeteren..

KERNTAKEN

 • het aanvragen en uitreiken van diverse reisdocumenten, rijbewijzen en Verklaringen Omtrent Gedrag;
 • de verstrekking van afschriften / uittreksels Burgerlijke Stand;
 • de verhuizingen van burgers naar en uit de desbetreffende gemeenten;
 • telefonisch burgers te woord staan en doorverwijzen waar nodig.

FUNCTIEKWALIFICATIES

 • Je bent woonachtig in de regio Leiden/Leiderdorp/Oegstgeest;
 • Je hebt minimaal MBO4 of wilt graag een nieuwe uitdaging voor jezelf;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid tot het werken van gedurende 1 avondopenstelling per week;
 • Je bent gedurende de reguliere vakantieperiodes niet meer dan 1 week aaneengesloten afwezig;
 • Je bent volledig beschikbaar voor het opleidingstraject (8 werkdagen binnen 2 weken) tot medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / KCC. Op basis van een scholingsovereenkomst ben je minimaal 1 jaar inzetbaar voor onze opdrachtgevers.

ONS AANBOD

 • Een intensief en uitdagend opleidingstraject van ruim twee weken;
 • De ideale baan voor studenten en afgestudeerden om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Klantcontact met een ruime diversiteit aan mensen;
 • Afwisseling in het aantal uren per week: in de praktijk zijn er, met name gedurende reguliere schoolvakanties, geregeld veel uren beschikbaar;
 • De mogelijkheid om bij andere gemeenten te worden ingezet;
 • Een bruto-uurloon van €11,32. Er is geen reiskostenvergoeding.

COMPETENTIES

 • Klant- en servicegericht;
 • vakkundig;
 • communicatieve vaardig;
 • inlevingsvermogen;
 • Samenwerken.

SOLLICITEREN

Solliciteer kan direct via solliciteren@nuflex.nl o.v.v. sollicitatie Dienstverlening / Burgerzaken / Klant Contact Centrum regio Leiden. Let er op dat je alle hieronder aangegeven gegevens meestuurt:

 • Curriculum Vitae: In NuFlex Format, vermeld hierin duidelijk je NAW-gegevens, telefoonnummer, (afgeronde) opleiding;
 • Motivatie: duidelijk geschreven op de hierboven beschreven vacature;
 • Beschikbaarheid: dagen, dagdelen, aantal uur per week voor 2018;
 • Contactgegevens (naam, organisatie, direct telefoonnummer) van een tweetal referenties;
Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 26 januari 2018. Wij verzoeken je nadrukkelijk alleen te reageren wanneer je volledig aan bovenstaande vereisten tegemoet komt. komt. Voor vragen kun je contact opnemen via 020 26 15 244 dan wel solliciteren@nuflex.nl.
18 januari 2018
Direct solliciteren

Medewerker Dienstverlening / Burgerzaken

Standplaats: Regio Utrecht - HBO / WO Niveau - Vakgebied: General - Branche: Overheid

 

NuFlex zoekt collega’s als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie voor de regio Utrecht! Heb je minimaal een MBO4 achtergrond of jarenlange werkervaring met direct of indirect klantcontact? Heb je affiniteit met gemeentelijke dienstverlening, ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Utrecht?

Meerdere Gemeenten

Meerdere van onze opdrachtgevers zijn voorlopers in de ontwikkeling en vernieuwing van de gemeentelijke dienstverlening in Nederland. Dit vraagt om een organisatie met medewerkers die betrokken, ondernemend en flexibel zijn. Veel gemeenten werken continu aan de verbetering van de dienstverlening aan burgers en ondernemers en de efficiency van de organisatie.

Functieomschrijving

Als medewerker Dienstverlening / Burgerzaken / Ontvangstbalie en Telefonie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, beoordeling en behandeling van diverse vragen aan de balie en per telefoon

Wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht
 • Je studeert op Hbo- of WO-niveau [minimaal tweede jaar], je bent minimaal op MBO4 niveau afgestudeerd, of wil je graag een nieuwe carrière creëren voor jezelf (wij staan open voor 50 plus!);
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en dit op afroep tegen flexibele uren (geen uren-garantie);
 • Je bent bereid tot het werken tijdens minimaal 1 avondopenstelling per week;
 • Gedurende de gangbare vakanties ga je in totaal niet langer dan één aaneengesloten week met vakantie.

Ons aanbod

 • De ideale baan om tot de lokale overheid toe te treden;
 • Grote afwisseling in werkzaamheden;
 • Flexibele werktijden.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en wil je graag aan de slag? Stuur dan je cv met motivatie voor de functie naar solliciteren@nuflex.nl

 

19 april 2018
Direct solliciteren

Open sollicitatie

Standplaats: Intern - Niveau - Vakgebied: Open sollicitatie - Branche: Overheid

Solliciteren is doorlopend welkom. Richt je open sollicitatie - o.v.v. open sollicitatie Overheid - aan: solliciteren@nuflex.nl

Met jouw goedkeuring word je opgenomen in onze portefeuille. Wanneer zich een interessante uitdaging voor je aanbiedt, nemen wij contact met je op voor een intake!

01 januari 1970
Direct solliciteren